*Madde madde sıraladım cevap veremiyor ondan sonra kaçmak için konuyu farklı yöne çekiyorsun bir de ergenler gibi "Yiyorsa gir hesaba gör" yazmışsın bu yazından dolayı ban yemen lazım.
*Bu ülkenin hiçbir Cumhur başkanına ne ben hakaret ederim nede edilmesine izin veririm.
*ben şusun bu sun diye bir moda girmedim bir şey yazmadım uydurma eğer yazdıklarının arkasında durup konuya cevap veremeyeceksen kimseye yorum yazma
* Vahdettin Han la alakalı kanıt istedim bana kemalist ve Atatürk üzerinden giderek kitap satabilen genç bir tarihçinin kitabını örnek gösteriyorsun ben kanıt istiyorum ama kanıtı bile bilmiyor başkasından duyduğun doğruluğu gerçek olduğunu bilmedin şeylere sarılıyorsun ama normal tipik kemalist kafası burası tartışacak yer değil yoksa çok kemalist susturdum seninde belgelerle sustururum burası yeri değil
*ben bu devletin başındaki herkese ata derim bu devlet 1923 te kurulmadı Osmanlı 1299 Selçuklu 1037 hepsi de benim devletimin devamı ve hepsi de Atamdır, tadın tuzun kaçacaksa şunu bil "sistem geri yükleniyor" biz geriye aslımıza dönüyoruz Elhamdulillah
*hala bu ülkenin kurucusu diyor ne mezunusun bilemedim ama MKA Osmanlı devletinden sonra 1923 yılında yeni yönetim şekli olan Cumhuriyeti kurmuştur Devleti değil eğer Devlet nedir Yönetim şekli nedir bilmiyorsan öğren ondan sonra cevap ver
*Yukarıda da yazdım ben bu Devletin başındaki ve geçmişte başında olan insanlara hareket etmem ve ettirmem, edene de karşı çıkarım
neyse sen bir önceki yazdığın yorumlara verdiğim cevaplara bile karşılık verecek kapasitede değilsin ama ben yine de insanların senin gibi bilip bilmeden atıp tutanların yanlış bilgilerine karşı cevap vermek için yazıyorum.
Mustafa Kemal Atatürk için de ATA diyebiliyorsanız, tekrar MKA diye belirtmeyin. Vahdettin Han'ı özenerek yazıyorsanız, aynı saygıyı ATA'nıza da gösterip Mustafa Kemal Atatürk olarak belirtin. Birisi gelip şurada Padişah Vahdettin için vaho yazsa zorunuza gider sonra.