O kadar boş cevaplar vermişsin ki.
Birde şu tavrınız yok mu. Bilmediğinden eminim. Yahu sen müneccim misin? Beni nerden tanıyorsun? Müslümanlıkla filan alakanız olmayan şekilde hemen niyet okumaya, sen aslında şusun busun moduna giriyorsunuz.
Senin vahdettine iftira atma dediğin kişi bir vatan hainiydi. Sana tutup bütün belgeleri sunan tarihçi yazarın instagram sayfasını atıyorum.
https://www.instagram.com/umt.dogan/
Yani sizin gibi uydurma hikayelerle, dogmalarla konuşmuyor tamamen kanıtlarla belgelerle sunuyor. İftira atan sizsiniz. Çünkü hiçbir kanıtınız olmadan hakaret ediyorsunuz. Ama bizim kanıtlarımız hep var. Yiyorsa gir hesaba gör kanıtları. Hepsi de devletin arşivinde mevcut.
Yok vatan haini de olsa benim atam o'dur diyosan, ben onların torunuyum diyorsan "gerçek osmanlı torunları" diye google 'da arat onları da tanı.
Yok onlar da benim atamın soyu değil diyorsan, sana yalanlar üzerine kurduğunuz dünyanızdan çıkıp bizim tadımızı huzurumuzu kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.
Zaten şu internetin en kötü yanı bu.
Ülkenin kurucusuna (evet ülkenin kurucusu bunu o kafana sok. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'tür.) hakaret etme küstahlığına soyunmuş, kurtuluş savaşında şehit olan atalarımıza hakaret edip, keşke yunan kazansaydı diyenleri destekleyen peşinden giden, yüzyüze görmediğin, vatan hainlerine destek verdiğini bildiğin kişilere, hakettiği kelimelerle hitap edemeden doğru düzgün cevap yazabiliyorsun bazen bu şekilde.