Her konuda başkalarına trol vs. diyerek nefret kusan, yurt dışında yaşayıp İstanbul hakkında konuşan malum üye olayı çözmüş Ak Parti yaptı diyor. Evet, açıklar mısın nereden çıkardığını bunu.

Adamın kim olduğu belli değil, neden yaptığı belli değil. Sen nereden biliyorsun da bunun için yaptılar diyorsun, açıklar mısın.

Her şeyi madem bu kadar iyi biliyorsun bana 978 tane at ne oldu, onu da açıklar mısın.

Fazilet durağı yalancısın paylaşımlarının ciddiye alınacak bir yanı yok. Ortada bir tane kanıt yokken, böyle kafamıza göre konuşuyorsak ben de diyorum bu tamamen ajansın işi. Adamın bindiği durak belli, indiği durak belli, yapsın İBB şikayetini derdi neyse anlaşılsın.

Evde, bahçede, dışarda belediyenin bakmadığı kediye, köpeğe bakıyoruz(ailem) ve şunu diyorum toplu taşıma aracında köpek olmaz. PR çalışması için halka eziyet çektiriyorlar. İstanbul'da toplum taşıma kullanmayan, başka şehirde yaşayan, hatta başka ülkede yaşan köpeğin İstanbul'da toplu taşımada olmasını savunuyor. Ben bunlara hakkımı helal etmiyorum. Bu kadar köpek sevdalısı iseniz, niye bu köpekler bu kadar sefil durumda. Anca sanaldan konuşuyorsunuz, alın bir tane sokak köpeğini evde bakın yada dışarda bakın. Ama yok o zaman kimseden ses çıkmaz.

https://www.ensonhaber.com/gundem/es...i-disari-cikti

Şuna tek kelime bile etmediniz, çok kötüsünüz. Hep algı yapma peşindesiniz.

Hani ekşisözlük linki paylaşmışsın ya, orada yazanın aynısını ben de sizin için diyorum. Sizin bu yalancı, algıcı, iftiracı zihniyetinizden Allah bizi korusun.