Değerli R10 Sakinleri, Yaşım 24'e geldi ve ben daha yeni ehliyet alacağım

Yakın zamanda direksiyon sınavından geçmiş olan kişilerden benimle paylaşmak istedikleri bilgilere ihtiyacım var. Neler yapmalıyım Neler "Yapmamalıyım". Genel olarak debriyaj kavramam iyi, Yolda güzel sürüyorum. Park ve L Parkı Kurs aracı ile defalarca yaptım. Yapamadığımda oldu. Sinyalleri unutma riskim var "Heyecandan" Şuan bile gereksiz bir heyecan bastı beni ki sabah daha çok olur sınav alanında kalpten gitmem umarım. Nasıl yeneceğim bu heyecanı bilmiyorum. Tek dileğim araca binecek olan sınav yetkililerin güler yüzlü olmaları. Pozitif enerji aldığım an sınav bitmiş hayırlı olsun demektir. Merak ettiğim, bana kursta kaput içinde "Motor, Motor yağ kapağı, Motor yağ kontrol çubuğu, Akü, Fren hidroliği, Sigorta kutusu, Cam silecek suyu" Bunları öğrettiler. Kaput içinde bunların haricinde bir şey soruyorlar mı ? Bagajda ise, Stepne yedek lastik, takoz, reflektör, bijon anahtarı, ilk yardım çantası, yangın tüpü, Çeki demiri. Bunları da öğrendim. Haricen bir şey soruyorlar mı acaba. Ne işe yaradıklarını sorarlarsa biliyorum. Haricen'den kastım, bilmiyorum işte bilmediğim bir şey sorarlar mı diye korkuyorum
Sınava gireceğim araç: