Sana madde madde cevap vereyim;
Öncelikle ben kimseyi savunuyorum diye birşey yazmadım
*Sadece bir madde ile bunu söylemek şekilcilik. (yukarıda arkadaş din tarafından yönetilen ülkeler yok oldu gitti diye yazdığına cevap verdim MKA Türkiye Cumhuriyetinin dini islamdır maddesini kaldırdı dedim)
*MKA dediğin bu ülkenin kurucusu yazmışsın (ülkenin kurucusu değil Cumhuriyetin kurucusudur, sanki biz hiç buralarda yoktuk MKA geldi sıfırdan ülke kurdu boş boş yorum yapıyor ve yazdığının anlamını bile bilmiyorsun)
*Mustafa Kemal Atatürk'ün sadece 15 yıl ülkenin başındayken nerden nereye geldiğini incele. yazmışsın (sen o tarihte 15 yılda ne olduğunun yüzde birini bile bilmediğinden eminim )
*İngilizlere sömürge valisi atayın yeter ki hanedanlığa dokunmayın diyen bir padişah yazmışsın (padişahın böyle bir talebi yok iftira atma ispatın varsa yaz yoksa boş boş bir daha yorum yapma)
*Atatürk geçiyor yönetime devrimleri yapıyor kendi aşımızı kendi uçağımızı üretir hale gelmişiz yazmışsın (kendi ürettiğimiz aşıların hangi tarihte(1998) üretimi durduruldu araştır bakalım)
*Günümüze gel. Bak bakayım devlet dinsiz mi? yazmışsın (devletin resmi dini yok dedim arkadaşın yorumuna )
*Vergiler nereye gidiyor, en çok bütçeyi kime ayırıyolarmış incele bakalım. Bursa'ya gel devlet destekli milyonluk işhanında faaliyet gösteren tarikat merkezini sana göstereyim. (konu dindar devlet sen nereye çekiyorsun ben kimseyi destekliyorum diye birşey yazmadım)
*Sonra gel bana sadece anayasada dinsiz devlettik noldu uzaya mı çıktık deyin. yazmışsın (sen ne kadar boş yorum yapıyorsun ben arkadaşın dinsiz devletlerin güçlü olduğuna yorum yaptım )
*Arkadaş yahu savunduğunuz kişi bana yetkiyi verin faizle dolarla şunla bunla nasıl uğraşılırmış görün derken yetkiyi aldı durum ortada. yazmışsın (benim yorumlarımda kimseyi savunduğum yok oku okumayı biliyorsan ondan sonra düşün düşünmeyi biliyorsan sonra bana cevap yaz)
sosyal medyada adam diyor ki ben devletimi seviyorum destekliyorum, hemen sığ düşünceliler adama diyor ki sen AK partilisin galiba bana yazdığın yorumda bunun gibi bir sürü anlam var, ben kimseyi savunuyorum yazmadım.
Malesef şuan ki Cumhurbaşkanına nefretten ülkeyi satacak bir sürü insan var bu ülkede
O kadar boş cevaplar vermişsin ki.
Birde şu tavrınız yok mu. Bilmediğinden eminim. Yahu sen müneccim misin? Beni nerden tanıyorsun? Müslümanlıkla filan alakanız olmayan şekilde hemen niyet okumaya, sen aslında şusun busun moduna giriyorsunuz.
Senin vahdettine iftira atma dediğin kişi bir vatan hainiydi. Sana tutup bütün belgeleri sunan tarihçi yazarın instagram sayfasını atıyorum.
https://www.instagram.com/umt.dogan/
Yani sizin gibi uydurma hikayelerle, dogmalarla konuşmuyor tamamen kanıtlarla belgelerle sunuyor. İftira atan sizsiniz. Çünkü hiçbir kanıtınız olmadan hakaret ediyorsunuz. Ama bizim kanıtlarımız hep var. Yiyorsa gir hesaba gör kanıtları. Hepsi de devletin arşivinde mevcut.
Yok vatan haini de olsa benim atam o'dur diyosan, ben onların torunuyum diyorsan "gerçek osmanlı torunları" diye google 'da arat onları da tanı.
Yok onlar da benim atamın soyu değil diyorsan, sana yalanlar üzerine kurduğunuz dünyanızdan çıkıp bizim tadımızı huzurumuzu kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.
Zaten şu internetin en kötü yanı bu.
Ülkenin kurucusuna (evet ülkenin kurucusu bunu o kafana sok. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'tür.) hakaret etme küstahlığına soyunmuş, kurtuluş savaşında şehit olan atalarımıza hakaret edip, keşke yunan kazansaydı diyenleri destekleyen peşinden giden, yüzyüze görmediğin, vatan hainlerine destek verdiğini bildiğin kişilere, hakettiği kelimelerle hitap edemeden doğru düzgün cevap yazabiliyorsun bazen bu şekilde.