Merhabalar,
Arkadaşlar 20k'lık multi aktif bir instagram sayfamız var. Attığımız her hikaye 9-10k kişi tarafından görülüyor. Kurumsala yakın da bir firmayız. 30-40 kişi çalışıyor. Çekiliş ile altın ve gümüş bileklik verelim dedik müşterilerimize. Banner görsel vs hazırlandı. 1 ay sonra yani dün çekilişi yaptık. 6895 adet yorum felan vardı galiba. Çekilişi de insanların aklına bir şey gelmesin diye canlı yayında çektik. Çünkü postu attığımızda kesin akrabalarınıza çıkartırsınız diye yazanlar oldu ki böyle bir şey mümkün değil. Her yaptığımız çekilişte 25-30 adet ürün dağıtıyoruz çünkü.
Her neyse çekilişi hazırladım simply üzerinden yaptık. Simply'de animasyon süresi var. Animasyon süresi varsayılan 8 saniye. Ben hızlı bitsin diye 5 saniyeye düşürdüm. Neyse çekiliş bitti gerekli görselleri hazırlayıp duyuruyu yaptım. Bir tane "hanım aplamız" gönderinin altından ve mesajlardan yardırıyor. Açıp bakayım ne yazmış dedim. Animasyon süresini çok kısa tuttunuz en az 10 saniye yapmanız gerekiyordu. Çekilişin tekrarını istiyorum felan yazdı. Böyle bir şeyin mümkün olmadığını, animasyon süresini 5 te yapsak 50 de yapsak işin nasip kısmet olduğunu bir türlü kadına anlatamadım.
Ben gece gündüz bunun için uğraştım. Sabahtan akşama kadar arkadaşlarımı yakınlarımı etiketledim. Gecemi gündüzüme kattım. Hakkım sana haram zıkkım olsun felan dedi. Yahu biz ne ara böyle olduk. Ne oldu da insanlar bu hale geldi. Gerçekten çok üzücü bir durum.. Bu da böyle bir anımdır. Paylaşayım dedim.