ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saf Debian çok kişi tavsiye ediyor ama ben bir türlü alışamadım nedense benim bilgisayarımda Manjaro ile iyi bir ikili oluyorlar. KDE ya da GNOME ikisi de güzel çalışıyor. Ben biraz güncelleme takıntılı bir insanım o yüzden Arch tabanlı dağıtımların güncelleme politikasını seviyorum ama işte ilk göz ağrım Ubuntu'yu da denemek istiyorum aslında ama bir ara geçtim çok fazla problemler yaşadım o da şansıma sorunlu bir sürümmüş ama işte bir kere mimlendi ilk göz ağrıma uğraşıp dönmek de istemiyorum böyle kararsız kaldım. Sanırım Linux kullanmanın en kötü yanı benim gibi insanlar için çok fazla dağıtım seçeneğinin çok fazla kafa karıştırıyor olması
Güncellikten ziyade stabillik benim için daha önemlidir. Dağıtımların kafa karışıklığı yaratacak bir durumu yok. Debian 10.9 bende düzgün çalışıyorsa sende düzgün çalışmayabilir. Çünkü kernel ve paketler bendeki işlemciye daha fazla uyumlu olupda sendeki işlemciye uyumluluğu kararlı olmayabilir.Bu olağan bir durumdur. O yüzden dağıtımları vm üzerinde bir deneyin ve görünümü ve temayı dert etmeyin. Stabillik varsa temayı istediğiniz gibi kurcuklayabilirsiniz. Sonuçta milyon tane tema var seç beğen al.