Hocam bu arada arkadaşımın çiziminin fotoğrafını çekip mintable da satışa koydum herhangi bir ücret istemedi satış olduğunda ücretten kesiyor %2.5 bilginiz olsun kullanabilirsiniz orayı isterseniz.
Mintable.app
Hocam peki hiç satış yaptınız mı?
nafter.io gas ücreti istemedi orada hesap açtım, pek ilgilenmiyorum, deneme amaçlı 2 adet resim attım ziyaretçiler geliyor bakıp gidiyorlar opensea.io da da hesap açtım aynı resmi oraya da attım ama gas ücreti istedi satışa başlayamadık aslında sermaye olsa ne bulsan nft diye satmaya kalkabilirsin satamazsan ne olur ziyaretçi olur birazda sosyal yerler web siteni falan kaydediyorsun araştırıldığında popülerlik kazanabilirsin illa nft'den değil ama dolayısıyle kazanma ihtimali de var.
Hocam web sitesi olayı bakış açımı değiştirdi aslında bahsedilen metaverse olaylarıyla falan ilgili bir gelişme bu nft anladığım kadarıyla. Ücret istemeyenlerde bu gece denemeler yapmaya çalışacağım. Karşılıklı olarak birbirimize faydamız olursa mutlaka yapalım bu konu altındaki dostlarla beraber. Bir başka sorum üye olurken bir bitcoin borsasında vs üyeliğimizin olmasına gerek var mı? Yoksa satışın ardından da hesabımızı tanımlayabilir miyiz?