Demek çalışan bul bonusu al muhabbetti doğruymuş
Evet doğru fakat amacım bu değil
bı ara bu mesleği araştırdım benim çok ilgimi çekti, özellikle motoru çok sevdiğim için tüm gün motor sürerek ve GTA da görev yapar gibi çalışmak ilgimi çok çekiyor, cross motorum var ama maalesef ne henüz ehliyet alabildim ne de İstanbul'da yaşıyorum ama yakın zamanda bu mesleği yapmak hayalimde bi rgün motorumla beraber İstanbul'a taşınacağım. Sizi arkadaş olarak ekleyeceğim belki bir gün sizin tecrübelerinizden yararlanırım değerli hocam.
Tabii ki ne zaman isterseniz ulaşabilirsiniz.
Hayata polyana gibi bakış açınızı sevdim
Motorunuzla karda - kışta GTA gibi paket dağıtırken, bir yandan k*çınız donarken, taksici ve dolmuşçunun sizi sıkıştırması sonucu kendinizi yerde bulduğunuzda bu mesajımı hatırlayın.
Belli ki istanbulda yaşıyorsunuz ve motor kullanıyorsunuz çok haklısınız go da çalıştığım süre boyunca sayısız kere taksici ve dolmuşcu yüzünden büyük kazalar atlattım / yaptım.
Hocam moto kurye olarak başvurdum onaylandı davet ettiler gitmedim hergün mesaj atıyorlar 500 tl prim ile başlayın vs. ama ben araçla başlamak istiyorum ne yapmam lazım?
Hocam istanbulda şuanda toplasanız 10 tane araçlı kurue vardır ona başvuruyorsunuz araçda çalışan ne zaman sözleşmeyi feshederse sırayla alıyorlar