AMP Kalkmıyor

Google mahkemelik oldu sebebi şu kullanıcıları sürekli kendi ağı üzerinde tutup asıl siteye trafiği göndermediği için adil olmadığından dolayı mahkemelik oldu ve mahkemeyi kaybetti diye biliyorum ( bu kısmı tam emin değilim ama aklımda öyle kaldıysa %90 doğrudur ) sonrasında google ise politika değişikliği yaparak benim asıl amacım kullanıcılara hızlı içerik sunmaktı diyip yazdan beri hızı yüksek siteleri ön plana çıkartmaya başladı dediki madem öyle kardeşim sizde sitelerinizi hızlandırın benim ziyaretçim kasan siteye girmicek kasıyorsa site seni ben o sırada niye tutayım dedi ve amp şartını ortadan kaldırıp bu politikaya girdi fakat servisi kapatmadı dayatma ortadan kalktı servisi tamamen ortadan kaldırması için koskaca google zang diye bugün ben ampyi kapatıyorum demez AMP kapatacak olursa şayet arkadaşlar ben ampyi şu tarihte kapatıyorum eklentiniz veya kodlamanızı ona göre düzenlersiniz der bir bildiri dağıtır henüz böyle bir durum yokken böyle konular açıp duyar kasmamak iyi olur zaten stresli bir ortam sevgiler saygılar..