digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu evde ne kadar ısınıp ısınılmadığı değil.
Konu komşunun ısıtma kullanmaması yüzünden evin ısınmadığını iddia etmek.
Isınmadığı iddia edilen evde peteğe yakın yerlerde kısa kollu ile oturulabiliyormuş.
Eğer peteke yakın bir yerde kısa kollu ile oturabiliyorsanız o ev ısınabiliyordur.
Yok evin her yerinde kısa kollu ile oturacağım atletle gezeceğim ben hamam gibi ev istiyorum diyorsanız bunu komşunuzun yardımı ile değil daha fazla yakarak yaparsınız.
Komşunuzun evi 15 derecenin altına düşmüyorsa sizin için ekstra doğalgaz yakıp ısınmanıza katkı sağlamak zorunda değildir.
Parasını isteyen doğal gaza yatırır isteyen alkole yatırır isteyen kumara yatırır.
Ama 21 derecede ısınan bir evi 25 derece yapacağım diye komşunun doğal gaz yakması beklenmez.
Eğer konuya ilişkinse komşunun yakmaması olayına sizinle aynı fikirdeyim.
Ben genel olarak komşuların yakıp yakmaması önemsiz şekilde genel olarak bir 21 derece takıntısı var.

Ben 62 daireli merkezi sistemli evde oturduğum için önceki yöneticinin 21 derece takıntısı vardı.
Çoğu kişi ısınamıyoruz diye şikayet ederken kendisi 14'üncü katta oturup evindeki derecenin fotoğrafını gruba atıp evim 21 derece üşümüyorum diyodu. Ki binada en sorunlu en zor ısınan daireler 14'üncü katta.
Grupta da sizin dediğiniz tarzda muhabbetler dönmüştü, yok 21 derece zaten olması gerekeni avrupa da da böyle filan.
Birde gece kapatıyordu kaloriferi apartmanda çoğu çocuk hasta oluyordu.
Çoğunluk tabi ısınamıyoruz diye isyandaydı.
Şimdi bizim kafadaki biri geçti yönetime, o kadar gelen zamlara rağmen hem aynı tutarda faturayı ödüyoruz, hem gece kapatmıyor hem de yeri geliyo evde atletle dolaşıyoruz, hatta bazı petekleri kapatıyoruz.
Yani ben buna istinaden sormuştum 21 derece muhabbetini.