Bulut38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben düşüncemi söylemedim MKA tarafından yılını hatırlamıyorum Türkiye nin dini islamdır maddesi kaldırıldı, ne oldu uzayamı çıktık, senin yorumuna göre dinsiz olursak çıkıcaz ama çıkamadık
Ama Osmanlı bir dönem dünyaya hükmetmiş dinsiz Türkiye ne başarmış hiç =0
Sadece bir madde ile bunu söylemek şekilcilik.
Bak bakayım tarihe, MKA dediğin bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sadece 15 yıl ülkenin başındayken nerden nereye geldiğini incele.
Bir de dinli haline bak.
İngilizlere sömürge valisi atayın yeter ki hanedanlığa dokunmayın diyen bir padişah varken halk sıtmadan kırılıyorken her yere cami yapılıyormuş. Niyeyse tanıdık geldi.
Atatürk geçiyor yönetime devrimleri yapıyor kendi aşımızı kendi uçağımızı üretir hale gelmişiz.
Sonra kimler bu gelişmenin önünde durmuş.
Günümüze gel. Bak bakayım devlet dinsiz mi?
Vergiler nereye gidiyor, en çok bütçeyi kime ayırıyolarmış incele bakalım. Bursa'ya gel devlet destekli milyonluk işhanında faaliyet gösteren tarikat merkezini sana göstereyim.
Sonra gel bana sadece anayasada dinsiz devlettik noldu uzaya mı çıktık deyin.
Arkadaş yahu savunduğunuz kişi bana yetkiyi verin faizle dolarla şunla bunla nasıl uğraşılırmış görün derken yetkiyi aldı durum ortada.
Hala daha düşüncenizin doğru olduğunu savunmak neyin nesi.
Uğraşılan hali buysa bırakın uğraşmayın ülke zaten kendi kendini zengileştirecek yetenek ve kabiliyete sahip.