Bu başlığı açıyorum ki, forex uğruna varını yoğunu feda eden insanların kaybettikleri tek şeyin para olmadığını birde mağdur kişinin ağzından duyun diye. Forex nedir bilmem. Ama ne yazık ki çok değer verdiğim kardeşim için zengin olma yöntemi. Defalarca ama defalarca kez bunun böyle olmadığını, hiç anlamadığım bir şey olmasına rağmen kolay para kazanmak diye bir şey olmadığını kendisine anlatmaya çalıştım ama ne yazık ki anlamadı. İnançlarım doğrultusunda faizden uzak durmaya çalışıyordum uzun süredir, artık bu devirde ne kadar durulabilirse. Ama kardeşim başkalarının paralarını işletelim, çok para kazanacağız diye toplayınca ve kaybedince başka çarem kalmadı. Daha öğrenci ve ona bir zararları olur diye korktum. Kendimde asgari ücretten hallince çalışan bir insanım. Ufak tefek ek işler bulmaya çalışacağım. Günaha girdim tabi o kısımda utanç doluyum. İnsanları umarsızca kolay para kazanma yollarına iten bu sistemden nefret ediyorum. Aranızda bu satırları okuyan biri var ise lütfen oturup hem kendini hem onları sevenleri düşünsün bir şeye girişmeden önce. Kolay para diye bir şey yok.