Merhaba arkadaşlar mail pazarlama ile ürünlerimizi tanıtıyoruz.
Maillerimiz bazı servislerde spama düşerken bazılarında düşmüyor. ( Örn Yandex alıcısında spam kutusuna düşerken Gmail alıcısında spama düşmüyor. )
Ve mail içinde imza ( iletişim bilgileri,websitesi vs. ) kullandığımızda spam oranı çok yükseliyor ve karşı alıcılarda spam kutusuna düşüyor veya gönderdiğimiz mail alıcıya saatler sonra ulaşıyor.
Kurumsal e-mail adresimi Yandex Mail ve Google Workspace'e taşıyıp öyle gönderim yaptım. Yine spam sorunuyla karşılaştım.
Mailchimp, Euromsg gib toplu maili servislerinde de aynı şekilde gönderdiğim maillerde maillerim inbox'a değil, tanıtımlar sekmesine düşüyor ve görülmeyi zorlaştırıyor. Ayrıyeten spam sorunları da mevcut.
( Spam testerlarda mailler kontrol edildi. İçeriklerde sorun yok. Bir iki karaliste sorunu var ancak bunun karalisteden olduğunu düşünmüyorum. Domain banlı değil ve sıfır domain dahi olsa biraz mail gönderdikten sonra bir iki karalisteye giriyor )
Toplu mail pazarlamanın en etkili, spamsız yöntemi nedir ? Bu işin en mantıklı oluru nedir ? Yardımcı olabilecek arkadaşları konuya bekliyorum.