Türkiye de büyük bir iklimlendirme şirketi referansımız aracılığıyla bize ulaştı web sitesini yeniletmek istediğini söyledi. Mevcut siteleri baya kötü bir durumdaydı. Her neyse müşterimizin hostingi o berbat siteyi yapan firma(!)daydi dedim gününüz bitene kadar oradan devam edin sonra biz size sağlarız dedik. Web sitesini hazırladık dosyaları bizim eski çalıştığı yere iletmemizi istedi teknik olarak bilmediği için iletişime geçtik daha ilk andan itibaren çok yüksek perdeden siz bizimle muhattap olmayin gibisinden bir tavır takındıklar oysaki yapacağı tema dosyasını sürükleyip FTP ye bırakmak 30 saniye hatta bizi şirkete şikayet etmisler. Bugün tekrar bir guncelleme istedi müşterimiz siz gönderin ben konuştum dedi adamlara dosyayı ilettik bize yazmayın diyoruz filan dedi bende bizde size çok meraklı değiliz müşterimiz istediği için dedim saygısızlığa gerek yok deyip engellemiş beni arayıp ben normalde muhattap olmam çocuklara aratirim filan demişti 😂😂 Söz konusu firmanın sitesi yaptığı işler ilk başlayan insanların yaptığı seviye de yani daha kendilerine hayrı yok sanırsınız Türkiye'nin en iyisi en büyüğü bunlar. Çok tuhaf bir esnaflık anlayışı, para kazanıyorsun sonuç olarak böyle esnaflari ticaret ahlakı olanlari anlayamıyorum kendilerini çok büyük görüyorlar muhattap filan olmuyorlar ama oysaki bizim yaptığımız işlerin onda biri kalitede değiller 😂