Çok teşekkür ederim ilginiz için. Birkaç detay ekleyerek ve satılan ürünün dijital olduğunu belirttim, geri dönüş bekliyorum.
stripe candır

tüm ödemelerimi stripe ile sağlıyorum ücrette payonere yatırılıyor otomatik. tek sorun yani siz değerli kullanıcılar için türk vatandaşlarına hizmet sağlamıyorlar. ingilterede yaşayan bir akrabamın üzerinden açtım ben üyeliğimi varsa akrabanız araştırın derim.
Satın aldığın ürünleri yani tedarik ettiğin ürünleri kendin üretiyorsan ürettiğini kanıtlamalısın
Eğer E-pin v.b ürünleri bir yerden aldıysan aldığın yerdeki ekran görüntüsünü ve satışını yaptığın ürünün detayının ekran görüntüsünü yani teslim ettiğine dair bir kaç ekran görüntüsü sunman gerekiyor eğer bu işlemi yapmazsan gelmesi gereken para Bloke de bekler ve genelde bu işlemi cuma günü yaparlar sebebi de şu işlemlerde şüphe olduğunu ve risk oranının yüksek olduğunu düşündükleri için cuma gününden ödemenizi göndermeyip pazartesi gününe kadar blokede tutarlar eğer işlem için yeterli kanıt sunmazsanız blokede bakiyeleriniz bekler. Taa ki çözüme gidene kadar
Hocam zamanında benim de şirketim olmasına rağmen ürünleri teslim ettiğime dair site panelinde adamın kullandığı bakiye ve api ile teslim edildi ve kalan bakiyesi yerini attığımda onaylamışlardı herhangi bir fatura atmamıştım.