Hocam merhaba,

Bununla ilgili benzer bir yazı bende gönderdim buraya. Gelelim sonuca neredeyse 2 aydır kesintisiz bu saldırıları bende yiyorum. Net bir şekilde söyleyebilirim ki enerjinizi kim olduğunu tespit etmeye değil disavow listesine harcayın. ilk haftalarda günlük 10 - 15 arası hacklink diye tabir edeceğim gelirken şuanda günlük 1 e kadar düştü. Muhtemelen link çalışması bitti, yoruma bırakılan linkler yeni index alıyor ondan 1-2 geliyor. disavowa bildirmesseniz google sizin tarafınızdan geldiğini bilmez. "Siteye gelen bağlantı sitenin sorumluluğundadır" diyor. Siz yine alakasız kelimelerle alıyorsunuz bana adsense hack, google adsense oto clicker vs diye geliyor dua edin .
En kaba ihtimali düşünerek hareket ettim. Kişiyi bulup yasal yolları bıraktım afedersiniz "ağzını yüzünü kırsam ne fayda" olan olmuş diye düşünerek işime baktım.
Gelelim yapmanız gerekenlere,
  • Disavow da belirttiğiniz link'in benimle alakası yok durumu 2 hafta gibi bir sürede google tarafından kabul sayılıyor.
  • domain:xxx.com olarak belirterek direk domainleri yasaklayabilirsiniz.
  • Sadece bir platformdan backlink analizi yapmayın bazı backlinkleri görmüyor.
  • Semrush, ahrefs ve Search console üzerinden takip ederek ilerliyorum ( Bunu kesinlikle tavsiye ediyorum çünkü birinin gördüğünü biri görmüyor olabiliyor.

1 yıllık sitem, normalde 200 civarı engel varken saldırı backlinkleriyle engellediğim rakamlar yukarıdaki görseldeki gibidir
Tek, tek incelemenizi çok fazla üstünde durmanızı özellikle tavsiye ederim spam puan yerseniz geçmiş olsun telafisi zor.

Örnek gelen bağlantı metinleri;
Adsense Hack
Google adsense oto clicker
Çince yazılar
]谷歌点击器 - Google tıklayıcısı diye geçiyor.
破解谷歌 - google yi hackle
科雷纳克利耶 - ne olduğunu bilmiyorum
how do you turn this off
marco polo
aezakmi
hesoyam ( Gta seviyor sanırım )
sv_gravity 101
韩国航运 - kore nakliye
谷歌 黑客自动点击器 - google hacker oto tıklayıcı
Baguvix

vs daha çok var.

Dipnot: Bir kaç sitemden idare eder rakamlar kazanıyorum bunu yapan arkadaş sıralamada üst sırada görünmek için rakibini düşürmeye çalışıyor, fakat Buradan yenilen, ve belki bir kaç kişiye sağlanan ekmeği, kazancı hesap etmiyor. Yaptığı şeyin ne bu dünyada nede öbür dünyada affının olmadığı kul hakkı olduğunu unutuyor. Neden mi çünkü internet ortamı, sanal, yüz yüze değil karşılaşmayacağını, görmeyeceğini düşünüyor. Asıl olan senin diktiğin ağaca bakman ve büyütmen, başkasının ağacını baltalamak, ona kaybettirip sana kazandırmaz. Oto yorum programlarına lafım yok ama Anti Seo Çalışması yapanlarda aynı kefededir benim için. Buna alet olan, yapan kişiye veya kişilere Ne burada ne (inancı varsa) diğer tarafta hakkımı helal etmiyorum, haram zıkkım olsun. Şahsen bana bir zarar vermiyor sadece oyalıyor sizde kısa zamanda temizleyip kurtulun hocam.