2 sene önce sorsan kişiye özel kalemler, masa süsleri kupa bardak vs derdim ama artık cılkı çıktı, ben kendim de sattım epey, ama 2 yıldır kayda değer bir talep yok. b, yapiarch kaldı kalem işini yapan o da ne kdar satıyor bilmiyorum. kupa mupa da zaten çiçekseoeti gibi devler işe girince öyle site sahiplerine ekmek kalmadı

ben bir ara üreticiyle anlaşıp mini yapı malzemeleri sattım, güzel başlamıştı ama kriz girdi, bir de üretici çok problemyliydi kargoyu beceremiyor ürünler hep kırılıyor vs. o işi de bıraktım astarı yüzünü geçmişti.

o zamanlar bakmıştım, mini yapı setleri var, üreticiler ile görüşüp o tarz hazır setler satabilirsin

bu arada ben eğitim de sattım, pek çok udemy eğitmeniyle satış ortaklıgına girdim. kısacası epey birşey denedim, 2018 2019 yılları çok iyiyid, 2020 2021 de artık tadı tuzu kalmadı. millet işsiz, işi olanın da parası yok, yani keyfi zevki birşey satabileceğin bir dönem değil. eğer olsa, benim çinden getirteceğim çk güzel şeyler vardı, gerçi artık maltaya geldim türkiyede döndürebilir miyim bilmiyorum da, zaten ne piyasa ne sektörün hali umut verici değil.

bol şans