LordSalindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hahaha BALKAN harbinde de böyle deniyordu dualar okundu kitaplar hatmedildi ama İslam halifesi Osmanlı darma duman oldu gitti. Bir ülkede din devleti ele gecirdiyse o devlet çürümeye mahkumdur.

Bkz: İtalya ve ispanya

İspanya: 200-300 yıl boyunca Zengin madenlerle dolu guney amerikaya hükmetti sonuç=0 nedeni= dindarlık ve kötü yönetim şekli

İtalya: Dünya tarihinin gelmiş geçmiş en zengin en güçlü ülkesi Romanın çıktı ğı yer + Tüm hristiyan larin lideri Papa'nın merkezi sonuç = 0 nedeni dindarlik

Bu iki ülke din tarafından yonetilmeseydi şuan dünyanın en güçlü ülkesi olurlardı.

Kızıl devrimden de bahsetseydin biraz. Hani din engel oluyor ya. Veya dindar israilden bahsetseydin biraz. Azıcıkta küba ekleyelim. Din ile gelişmişliğin alakası yok. İslam boş durmayın her anınızı faydalı işlerle değerlendirin der. Sen yatarsan böyle olur. Kuran'ın dediklerini birebir bir uygula bakalım sonuç ne olacakmış gör.