Willstarz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10'da seo umudunu aramayı önceden bıraktım ve polemiğe girmeyi de hiç istemem ama
Kendi projem için online toplantı görüşmeleri yaptığım r10dışı 10+ KURUMSAL firmadan, ve top 15 deki firmalardır hepsi (bazıları top3) hepsi ile mailleşmelerimizde, sunum dosyasında ve daha sonrasında teklif dosyasında ilettiği referanslar mevcut, isim vermeden yaptığı çalışmaları bile referans olarak gösteriyorlar. Ki bu sektörde nasıl ajans seçilmesi gerektiğinin en önemli göstergesi neredeyse.
Ek olarak referans gizleme durumu sadece R10'a özel sanıyorum. Özet olarak dediğinizi tamamen katılmıyorum.
Haklısınız. Yapmış olduğum şey kurumsallığa da yakışan bir şey değil. Bu tercih meselesi aynı zamanda, dediğiniz gibi isteyen firma paylaşabilir, istemeyen firma gizli tutmayı tercih eder. Bizim müşterilerimiz genel olarak referans olarak gösterilmek istenmiyor olabilir büyük ölçüde, biz de göstermek istemiyor olabiliriz. Bu şekilde konu açan kişilerin neredeyse %90 'ı hiç bir şekilde iletişime geçen firmalara dönüş yapmadığı için biraz da bunun sitemi vardı üzerimde. Hoş bir davranış değildi yaptığım. Cevabınız için teşekkür ederim, konu sahibinden de ayrıca özür diliyorum başarılar.