hizlimakale adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sorun şu ki hocam o en altta yuvarlağa aldığınız işlemi ben yapmadım
tamam ama cüzdanın seedini değiştiremez halen mebla varsa içerisinde debanka bağlan ve verdiğin approveleri temizle hocam, o yüzden gösterdim sana, ha sen ha senin bilgisayarına giren başkası ha trojen, ha amcaoğlun, ha sevgilin senden gizli girmiş yapmış, önemli mi ki hocam? sonuçta buraya bir approve verilmiş ve adam burdan parayı götürmüş, yani o approve u temizlemekle başla işe, seni çok iyi anlıyorum ama bunu bsc ağındaysan mutlaka binance supporta yazman lazım. metamask dolandıramaz seni, istese de yapamaz, yapacak olsa vitalikvari adamların cüzdanlarını boşaltır, yani bir açık olsa 120k nın peşine düşmez, balinaların peşine düşer ve bu anında anlaşılır ve tüm mecralardan metamaskı 10sn de silerler, google, firefox, edge, brave hepsi anında kaldırır desteği, 1 tek bile metamask vakası olsa, yani gerçekten metamaskta açık olsa ve parayı çalabilse, anında dünya üzerinden silinir uygulama. Ama seni de çok iyi anlıyorum olayın şokunda olman çok normal ve gayet de üzüldüm durumuna dalga da hiç geçmedim fark ettiysen, ciddi ciddi bildiklerimi yazabildiklerimi yazdım. Tek amacım yardımcı olmak, o kadar mesaj okudum geçtim, ama sana cevap yazdım. Buradan sonra senin bileceğin iş artık.