ichbinmurat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 30 sene Türkiye de yasadim, orda okudum Mühendislik yaptim, Askerligimi yaptim sonra buraya geldim. Sanki ben o ülkede yasamadim da Avrupa da dogmusum büyümüsüm gibi konusmayin. 40 yasindayim ve yeterince hükümet gördüm. Gelmeden de sizden icazet alirim Annemi babami görmeye gidebilir miyim diye. Hayirli günler
Konuyu açtığında parantez içinde ironi kısmı yoktu! Kimse salak değil. Çünkü konuyu açıp okuduğumda o kısım yoktu.. Bu nabız yoklamaktır. Hani taraf bulamazsın bu konularda.. Tıpkı hükümet gibisin.. Hem kendin de sonra ben demedim sen dedin de.. Kalkmış bana bir de sen Arabistan'a git de.. Benim hamurum sağlam merak etme biz oraya sadece Hacı olmaya gideriz..

Bu hükümete emin ol senden daha çok nefret kusuyorumdur ama insanların hassas değerleri ile ironi yapacak şekilde bir karaktere sahip değilim..

Ne mhp'si ne akp'si ne chp'sinin ve diğer tümünün bu ülkeyi düzeltemeyeceğini biliyoruz sen o tatlı MÜHENDİS kafanı yorma böyle şeylere.. Açtığın konulara da dikkat et insanlara fayda sağlayacak konular olsun..