merhaba
Bir konuda yardımcı olur musun.. Bir ajans rss kodunu eklememizi istedi o kod ftpde nerede ekleniyor. panel bot sayfası hazır..aşağıdaki mesaj
****** Ajansı haberlerini sitenizde yayınlamak için aşağıdaki RSS kodunu sitenize yüklemeniz gerekmektedir.
Bu sistem çok basit bir şekilde php ile yapılabilir. Php yazılımcısı testlerle birlikte max 2 günde bu işi yapar. Bir eklenti var mı bilmiyorum. Açıkçası işin şu kısmına değinmek istiyorum. Ajans haberlerini, abonesi olmadan yayınlamak suçtur. Bu durumu biliyor musun veya yapacağın bu mudur bilmiyorum ama yazmak istedim. Eğer yapanı gördüysen ve bir şey olmamışsa ona, bu tür suçlar 4-5 sene sonra da tespit edilebiliyor. Eğer yasal süreçle ilgili bir sıkıntın yoksa;
İstediğin Rss bağlantılarını array elemanı olarak tanımlarsın ve her array elemanına curl ile request gönderirsin. Gelen verileri parse edersin. Normal postlarından harici bir tablo açar ve gelen haberleri ilk önce oraya eklersin. Rss'leri işledikçe, sistem daha önce gelen haberi bulmuş mu diye test edersin. Eğer bulmamış ise hem wordpress tablolarına hem de harici kontrol tablona ekleme yaparsın. Çok sık request yapma, siteden http request yasağı alırsın. Bunu önlemek içinde harici olarak sürekli proxy adresini değiştirirsin veya tor alt yapısı kullanırsın. Yazılan bu kodu da Cron job ile zaman ayarlı yapabilirsin. Eğer sunucu şirketin cron job hizmetini ücretsiz olarak vermiyor ise ücretsiz cron job hizmeti veren siteler de bulunmaktadır.