Bir ev sahibi olarak sizi itibarsızlaştıracak şeyler yazmam beklenir değil mi ? Bugüne değin insanlardan öyle görmüşsünüzdür .
Size yapılanı unuttunuz ve öyle insanların sahip olduğu zihniyeti ayıplamayı bıraktınız o zihniyettekiler bunları yapıp hayatlarına kaldığı yerden daha da büyük bir itibarla devam ettiler .
Annem ve Babam ameliyatlara girdi oturduğumuz evin haricinde bir evimiz daha vardı ve orada bir kiracı yaşıyordu başka ev bulamadığı için ve okuyan kızlarına yakın olmak istedikleri için 400 TL ' ye anlaştık 3+1 .
1 yıl önce yaşandı bu mevzu , neyse onlar kızları mezun olunca köylerine döndüler evde bomboş kaldı , kiracı olmak isteyen bir aile geldi onlara da başka evler önerdim daha iyi ve uygun elverişli ev bulabilirsiniz diye malum biz ilgilenemiyoruz annemin babamın ameliyatları koşuşturmaca orası öylece duruyor .
Kiracımız olan aile ev bulamadıkları ve öğrenci kızlarından uzakta durmak istemedikleri için onlarla anlaştım ve dedim ki 400 TL 3+1 .
Allah'tan korkmakla kuldan utanmakla dinle imanla zerre ilgilenmiyorum , İlgilendiğim bir şey var oda sırf üç kuruşluk çıkarın peşinden giderek insanların hayatlarını perişan edemem .
İnsanlardan ricam sizden bir teşekkür bir övgü istemiyorum , gördüğünüz yerde arlanmaz halktan sözüm ona vatan millet sevdalısı dinli imanlı insan artıklarının suratlarına tükürün ve onları her yerden kovun kafi .
Yoksa dinli imanlı vatanlı kardeşlerimiz ne zaman bir iğrençlik yapsalar otomatikman onlara saygı itibar yükleniyor .
2020'de 3+1 ' den ben 400 TL kira alıyordum .
Bu arada bizim gibilere halk nazarında keriz enayi süzme süzük falan denir , insanlara da ne demeleri gerektiğini öğretmekle uğraşmıyorum zaten ne yapalım bu ülkede yaşıyoruz .
Büyük adamsın hocam. Başka diyecek bir söz yok zaten...