Kaliteli özgün içerik. Kesinlikle büyür bence bu kanal bu formatta .Başarılar diliyorum hocam. Önemli olan süreklilik 1-2-3 ay belki hiç etkileşim alamayacaksınız ancak 4.aydan sonra patlar (. genelde böyle olur) .Öenmli olan bu süreçte düzenli şekilde yapmak. hemen binlerce izleme beklemeyin eğer sürekliliğini getirirseniz inan potansiyel bir kanalınız var
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Maksimum 3 aylık hedef koydum kendime... Günde 5 video fazla mı gelir? yoksa 5 video yerine daha kaliteli 1 video mu çıkartsam gibi sorular dönüyor kafamda..
Telefon kamerasıyla çekiyorum, işe başlamadan 1-2 kalem firmasına mail de attım sponsorluk için ama kanal yeni olduğu için pek yanaşmadılar.
ciddi ciddi yapmak istiyorum bunu, benzer popüler kanalların çizim ve içeriklerinden iyi olarak görüyorum kendimi.
1 ay sonra kalem firmalarının kapısını tekrar çalacağım, baktım olmuyor çocuk oyuncak firmalarına o da olmazsa gidebildiğim her kapıyı açasım var..
eleştirilere açığım ve bu video editleme, efekt gibi şeyleri nasıl ögrenebilirim. şuan filmora kullanıyorum
gibi gibi sorular var aklımda.