sontorun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar hocalarım bir kaç gündür kafayı yemek üzereyim. 5 Senedir oturduğum apartmandan 7 daire çıkarıldık. Çıkarılma sebebi olarak "sahipleri ev paylaşımı yaptılar paylaşılan evler kiracısız isteniyor." Ocak ayında sözleşmemiz bitiyor ve yeni sözleşme yapılmayarak evden çıkarılıyoruz...
Tabi ki asıl çıkarılma sebebimiz bu değil. 5 yıllık oturan olduğumuz için mecbur tefe tüfeye göre arttırıyorlardı kirayı (şuan 2+1 evde 1200 tl'ye oturuyorum.) bizi çıkarınca 2300 TL'den kiraya vereceklermiş bunu da başka birinden öğreniyoruz. 3-4 gündür sadece ev bakıyorum. Tek kalabilmek için 1000 TL civarına eşyasız. 2 kişi kalabilmek için 2000 TL civarına eşyasız... Ama maalesef yok fiyatlar uçmuş gitmiş elimi kolumu bağladım çaresizce oturuyorum. 1+1 boş evler bile 1700 TL'den aşşağı değil. Ülkenin ekonomisinin ve fırsatçı halkımızın geldiği son nokta budur. Ekonomiyi bu hale getirenlerden de, Bu arlanmaz halktan'da nefret ediyorum.

Kiralık daire fiyatlarını merak edenler için :
https://www.sahibinden.com/kiralik-daire/antalya-alanya
https://www.emlakjet.com/kiralik-daire/antalya-alanya/
https://www.zingat.com/alanya-kiralik-daire
Bir ev sahibi olarak sizi itibarsızlaştıracak şeyler yazmam beklenir değil mi ? Bugüne değin insanlardan öyle görmüşsünüzdür .
Size yapılanı unuttunuz ve öyle insanların sahip olduğu zihniyeti ayıplamayı bıraktınız o zihniyettekiler bunları yapıp hayatlarına kaldığı yerden daha da büyük bir itibarla devam ettiler .

Annem ve Babam ameliyatlara girdi oturduğumuz evin haricinde bir evimiz daha vardı ve orada bir kiracı yaşıyordu başka ev bulamadığı için ve okuyan kızlarına yakın olmak istedikleri için 400 TL ' ye anlaştık 3+1 .
1 yıl önce yaşandı bu mevzu , neyse onlar kızları mezun olunca köylerine döndüler evde bomboş kaldı , kiracı olmak isteyen bir aile geldi onlara da başka evler önerdim daha iyi ve uygun elverişli ev bulabilirsiniz diye malum biz ilgilenemiyoruz annemin babamın ameliyatları koşuşturmaca orası öylece duruyor .

Kiracımız olan aile ev bulamadıkları ve öğrenci kızlarından uzakta durmak istemedikleri için onlarla anlaştım ve dedim ki 400 TL 3+1 .

Allah'tan korkmakla kuldan utanmakla dinle imanla zerre ilgilenmiyorum , İlgilendiğim bir şey var oda sırf üç kuruşluk çıkarın peşinden giderek insanların hayatlarını perişan edemem .
İnsanlardan ricam sizden bir teşekkür bir övgü istemiyorum , gördüğünüz yerde arlanmaz halktan sözüm ona vatan millet sevdalısı dinli imanlı insan artıklarının suratlarına tükürün ve onları her yerden kovun kafi .

Yoksa dinli imanlı vatanlı kardeşlerimiz ne zaman bir iğrençlik yapsalar otomatikman onlara saygı itibar yükleniyor .

makay17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende çeşmede oturuyorum 400 ₺ kiraya zam yaptı adam ağzımızı açamadık ev yok kiralar uçmuş ev varsada kış sezonu için hep yazın çıkıyorsun
2020'de 3+1 ' den ben 400 TL kira alıyordum .

Bu arada bizim gibilere halk nazarında keriz enayi süzme süzük falan denir , insanlara da ne demeleri gerektiğini öğretmekle uğraşmıyorum zaten ne yapalım bu ülkede yaşıyoruz .