Merhabalar, biliyorsunuz ki son zamanlarda gelen güncellemelerle birlikte youtube artık spam konusunda çok daha katı önlemler almaya başladı. Yani ufak bir politika ihlalinde bile yüzlerce içerik olan kanalınızı kapatabiliyorlar.

Ben ise yakın bir zamanda toplu kanal yönetimi yaptığımdan dolayı (ben böyle düşünüyorum) içinde yaklaşık 3000 adet içeriğim olan 5 kanalım kapandı. İçerikler ürün tanıtımıyla ilgili kendi oluşturduğum içerikler olduğu için spam ile ilgili değildi. Ne zaman her kanala ayrı sunucu satın aldım işte o zaman kanal kapanmalarının önüne geçtim.

Şimdi sorum şu. Eminim ki benden çok daha tecrübeli kişiler vardır. Sizler tek bir bilgisayar da toplu kanal üzerinde çalışıyor musunuz?