Tec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum
EralpCicekdagi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
katılmak istiyorum
Mekansiz1212 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum
arkadaşlar konuda belirtildiği gibi katılma sebebinizi belirtir şekilde mesajınızı düzenlerseniz sevinirim, aksi takdirde katılımınız geçersiz sayılacaktır. bilginize

alay37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para değilde SEO öğreneceğim bi e-book udemy kursu çıkarsa alabilirim
çıkan parayla seo eğitimi alabilirsiniz =) udemy de bu bütçe ile alabileceğiniz güzel eğitimler var, e-book da vardır daha da uyguna eminim.

Dorebar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yüreğinizden geçen bu destek için sizi yürekten kutluyorum. Çekilişe katılacak olan arkadaşların haklarını sabote etmek istemem. Sadece sizin arkadaşlığınızı kazanmak benim için baki...
Skaylet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler herkes adına.
Harman1995 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnce düşünceniz için teşekkürler hocam
mhls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'de bu destek vereme, yardımcı olma bağış sisteminin hızla gelişmesi gerekiyor.
Tebrik ederim,
Mitho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bir öğrenci olarak sizlere teşekkür ederim benim böyle bi ihtiyacım yok fakat inşallah ihtiyacı olan birisine çıkar.
Caprivan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düşünceniz için tebrik ederim. Herkese bol şans
destek ve değerlendirmeleriniz için teşekkür ederim.

SerhatUner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir öğrenciye bağışlamak için katılıyorum (öğrenci değilim.)
trkvrl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba öğrenci değilim,
Konya selçuk üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümünde okuyan 2 öğrenci ye 150 şer TL burs veriyorum. Keşke imkanım olsaydı da daha fazla yardımcı olabilseydim kendilerine. Çok iyi, temiz çocuklar. Neyse;

Çekilişe katılımımı kabul edip etmemeniz sizin insiyatifinizde.. Kazanırsam eğer o öğrenci arkadaşlara devredeceğim. Çocuklar cidden ihtiyaç sahibi.. Seo yada reklam yada web sitesi gibi işler için değil bildiğin yemek ve kitap harcamaları için kullanıyorlar..

Bu güzel düşünceniz için tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.
Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öğrenci değilim çalışmıyorum paraya ihtiyacım var.Katılmamda sorun yok ise katılıyorum.Ama illa öğrenci diyorsan yapacak bir şey yok umarım gerçekten paraya ihtiyacı olana çıkar.
merhabalar

çekiliş sadece forumda çekilişe katılan, öğrenci olan arkadaşlar arasında yapılacaktır, hem çekilişin amacı bütçe sıkıntısı nedeniyle girişimlerini ya da bilgi gelişimlerini sağlıklı yürütemeyen arkadaşlara naçizane katkı sunmam, hem de kapsamı farklı şekilde genişlettikten sonra emin olun ucu o kadar açılır ki işin içinden ben de çıkamam =)

benim de imkanım olsa şanslı olana değil her katılana veririm =) umarım daha fazlasını yapabilecek günleri de görürüm, ancak şuan elimden gelen bu, takip edip düzenleyebileceğim bu.

ilgi ve mesajlarınız için teşekkürler.