Muhammed280916 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En Popüler Ve En Kapsamlı Wordpress Site Hızlandırma Eğitimi Karşınızda!

Wordpress tabanlı web siteler için kaçırılmayacak bir eğitim seti ile karşınızdayım. Tam kapsamlı şekilde tüm detaylarıyla sizler için "Wordpress Site Hızlandırma" eğitim seti oluşturmuş bulunmaktayım. Eğitim setimizi alarak tüm sitelerinizi kendiniz çok rahat bir şekilde hızlandırabilecek ve bu sayede hem site hızlandırma ücretlerinden kurtulacak hem de kendiniz öğrenmiş olacaksınız.

Wordpress Site Hızlandırma Eğitimi Nedir?

Wordpress tabanlı web sitelerin daha hızlı çalışmasını sağlayacak yöntemler ve bilgileri içeren eğitime "Wordpress Site Hızlandırma Eğitimi" denir. Eğitim seti sayesinde isterseniz kendi sitelerinizi hızlandırabilir, isterseniz de freelance olarak wordpress site hızlandırma hizmeti verebilirsiniz.

Neden Eğitimi Satın Almalısınız?
  • Siteniz daha hızlı açılacak.
  • Sitenizin hemen çıkma oranları düşecek.
  • Google’ın en çok önem verdiği 3 seo kriterinden bir tanesidir. SEO konusunda başarılı olmak istiyorsanız siteniz hızlı olmalıdır.
  • Google Search Console da, “Sayfa Deneyimi” metriklerinizde hiçbir sorun olmayacak.
  • Google Search Console da, “Önemli Web Verileri” bölümünde hiçbir bağlantınızda sorun olmayacak.

UYARI: Yukarıda bahsedilen maddeler eğitim setimizin garanti sunduğu maddeler değildir. Eğitimi izledikten sonra doğru yapılandırma sonucu yukarıdaki maddelere her site ulaşabilir ancak eğitim setimizi satın alan kimseye asla herhangi bir garanti vermiyoruz. Bu bir freelance hizmet değil, bir eğitim setidir.

Eğitimin İçerdiği Bilgiler Zamanla Değişmiyor Mu?

Wordpress site hızlandırma eğitimimi piyasaya çıkardığım günden beri düzenli olarak güncellemekte ve içerikleri geliştirmekteyim. Bazen gerek gördüğüm konularda yeni videolar çekebilirken, bazen de öğrencilerden gelen talepler üzerine eğitime yeni videolar ekleyebiliyorum. Yani eğitimi satın aldığınızda sadece içerikleri öğrenmekle kalmıyor aynı zamanda da içeriklere eklenmesini istediğiniz konuları Udemy üzerinden benden talep edebiliyorsunuz.

Eğitim setimiz aynı zamanda Udemy'nin en seçkin eğitimlerinin yer aldığı "Udemy For Business" koleksiyonuna da dahil edilmiş bir eğitim setidir. Bu sayede kurumsal firma çalışanları da eğitimlerimizi izleyerek kendilerini site hızlandırma konusunda geliştirebiliyorlar.

Udemy ’nin globalde ki en kapsamlı Wordpress Site Hızlandırma eğitimidir. Eğitim seti şuan için 8 saatten oluşmaktadır.

Eğitimi satın aldıktan sonra eklenmesini istediğiniz konular olursa talep edebilir, anlamadığınız kısımları Udemy üzerinden bana sorabilir ve çözemediğiniz her sorunda yardım isteyebilirsiniz.
Her soruya en geç 48 saat içerisinde dönüş yapmaktayım. Ortalama 1-8 saat arasında dönüş yapıyorum ancak mesajın geldiği saate ve yoğunluğuma göre yine de en geç 48 saat olarak belirtmekteyim.

Eğitim Seti İçeriği:
  • Web site hızı nasıl ölçülür?
  • FCP, SI, LCP, TTI, TBT, CLS metriklerini ne anlama gelmektedir?
  • GT Metrix Detaylı Kullanım
  • Hosting Nasıl Seçilmeli?
  • Wordpress Tema Nasıl Seçilir?
  • Tema Hızı Nasıl Ölçülür?
  • PHP Sürüm Yükseltme
  • Dünyada En Çok Kullanılan Wordpress Temaları
  • Web Site Yedeği Nasıl Alınır?
  • Veritabanı Yedeği Nasıl Alınır?
  • Wordpress Sitelerde Eklentilerin Önemi
  • Web Sitenizi Yavaşlatan Eklentiler (Sürekli Liste Güncellenmektedir)
  • Önbellek Eklentisi Nedir?
  • Önbellek Eklentisi Ayarları Yapılırken Hız Testi Nasıl Yapılır?
  • WP Rocket Eklentisi En Detaylı Şekilde Ayar Yapılandırması
  • Litespeed Cache Eklentisi En Detaylı Şekilde Ayar Yapılandırması
  • Önbellek Eklentisi Ayar Yapılandırması Sonrası Oluşan Tasarım Ve İşlev Bozuklukları Nasıl Çözülür?
  • Resim Optimizasyonu Siteleri
  • Kendi Kişisel Resim Optimizasyonu Tekniğim
  • Kullanılmayan Resimleri Tespit Etme Ve Silme
  • Smush Eklentisi Ayarları
  • Shortpixel Eklentisi Ayarları
  • İmagify Eklentisi Ayarları
  • Safe SVG Eklentisi Ayarları
  • Autoptimize Eklentisi Ayarları
  • WP Optimize Eklentisi Ayarları
  • GZIP Sıkıştırma Nedir? Sitenizde Etkin Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır? Nasıl Etkinleştirliir?
  • Google Reklamlarını Optimize Etme Ve Yapılmaması Gerekenler
  • Chrome Dev Tools Kullanımı
  • Filezilla İle Web Sitemizdeki Gereksiz Dosyaları Silme
  • .HTACCESS Dosyası Nedir? , Ne İşe Yarar? , Nasıl Oluşturulur?
  • .HTACCESS İle Defer Parcing Of Javascript Çözümü
  • Defer Parsing Of Javascript Uyarıları
  • .HTACCESS İle Leverage Browser Caching Sorunu Çözümü
  • Minimize Request Size Sorununun Çözümü
  • Font Sorunları Çözümü
  • Ücretsiz CDN Bağlantısı ( En Detaylı Şekilde)
  • Google Page Insigths’a Ait Tüm Sorunların Çözümü
FİYAT: 65 TL
Satın almak için PM Gönderiniz

Merhaba... Bilgi rica edebilir miyim?