bir konuda samimi olalım.

bir kişi kendi ekibi dışında, ya da öğretmen, akademisyen, eğitimci vs. değilse, veyahut kitap yazarı ... hiç bir zaman profesyonel olarak yaptıgı ve geçimini sağladıgı işte %100 bildiğini paylaşmaz. Ne kadar yardım sever olursa olsun, sonuçta bu işin de doğası budur, daha fazlasını öğrenene kadar kendi seçkinliğine sakladıgı şeyler olur.

belli ki hocam, yeni şeyler öğreniyorsunuz kendinizi geliştirdikçe de, aslında pek çok rakibinizin kendine sakladıgı bilgileri ortaya çıkarıyorsunuz. Konuyu bağlamak istediğim nokta şu aslında, paylaşılan bilgiler, daha paylaşılamayan ne kadar fazla bilgilerin oldugunu gösterir.

bu forumda zaman zaman size kafa tutan insanlara denk geldim. pek çoğu da aslında bence içten içe haset duyanlardı size. tebrik ediyorum, sizin optimizasyon konusundaki faaliyerlerinize atar gider yapan rakipleriniz, şu tür bilgilerin zerresini paylaşmıyor. çünkü ezberledikleri yöntemlerin ötesine çıkamıyor, kendi çıtaları yükselmediği için,paylaştıklarının da çıtası yükselmiyor.

bu tür paylaşımların devamını dileriz