Herkese Merhabalar,
Bundan öncede konu açmıştım ama konu detaylı değildi. Bu konu hakkında daha detaylı konu açıyorum. Ayrıca bir arkadaşa işi vermiştim ama bizi yarı yolda bıraktı maalesef. Arkadaşlar herşeyden önce bu proje öyle basit bir proje değil. İşi vereceğim kişi ile baştan sözleşme yapacağız. İki tarafı da koruyan maddeler olacak. Dediğim gibi proje öyle basit bir proje olmamakla birlikte işini bilen tecrübe etmiş kişiler için zor bir yazılım değildir. Yazılım modüler yapıda olacaktır. İsteyen firma istediği modülü satın alacak. Ben firma eklerken hangi modülleri istemiş kendi panelimden seçicem o firmaya o modüller çıkacak bu şekilde olacaktır. Bu proje ile belki görenler olmuştur yıllardır ilgileniyorum ama bir türlü adam gibi bir yazılımcı ile denk gelemedim. Ben ne istediğimi bilen bilinçli biriyim. O yüzden yazılımı alacak arkadaş hızlıca yazacaktır. Nerede ne yapacağız ben yönlendiricem. Lütfen günde 2 saat vakit ayırırım mantığını güden arkadaşlar yazmasınlar.
Biraz yazılım hakkında bahsedeyim.
Yazılım 4 panelden oluşmakta. Yönetici paneli (firmaları eklemem için), firma paneli, (firmaların kullanacağı panel), personel paneli (personellerin kullanacağı panel) ve müşteri paneli (firmaların müşterilerinin kullanacağı panel). Yazılım kiralama usulü satılacaktır. Her firma farklı subdomainden girecektir. Yani ilkel yöntem ile yazılımı yap her firmaya ayrı ayrı kur modelinde olmayacaktır. Core ile yazılmalıdır. Tek database olacaktır. Yazılım aşağıda menü yazdım. Şimdilik bu modüller olursa satışa hazır hale gelir. Sonrasında ekleyeceğimiz modüller olacak. 5-6 adet daha modül ekleyeceğiz.
Fiyat ve süre verirken işin devamlılığı adına uygun fiyat ve süre verirseniz memnun olurum. Ve tekrar yazıyorum lütfen projeyi bitirebilecek tecrübeli arkadaşlar yazsınlar. Ödeme konusunda aylık da verebilirim, işin başında yarısı diğer yarısı sonunda da olabilir. Ve ayrıca yüzde de verebilirim. Şu kadar para + yüzde gibi. Benim aklımdan geçen 25.000 Tl + %15 mesela. Sizde aklınızdakileri yazın lütfen. Oluru budur diyin. Mesajlarınızı bekliyorum. Bu arada bu proje ciddi demo talepleri alan bir yazılım. servisplan.com dan detaylara da bakabilirsiniz. Yazılım bitecek diye yapmıştım siteyi ama bitmeyince site de kaldı ve talepler çoğaldı.
Yazılımda olacak modüller şöyle olacak.
Anasayfa (Dashboard)
İç Servis Yönetimi
Arızalı Cihaz Ekle
Tüm Cihazlar
Garantili Cihazlar Takibi
Saha Servis Yönetimi
Tüm İşler
Yeni Servis Ekle
Bekleyen İşler
Tamamlanan İşler
İptal Edilen İşler
(Saha servis iç servis modülünün aynısı olacak ama bir kaç alan eksik yada fazla olacak)
Alış Satış Yönetimi
Alış Yap
Satış Yap
Alışlar
Satışlar
İade Al
İade Yap
İade Alınanlar
İade Yapılanlar
Depo Yönetimi
Depolar
Depo Ekle
Depolar Arası Transfer
Depo Hareketleri
Stok Yönetimi
Tüm Stoklar
Stok Ekle
Tanımlı Stoklar
Stok Hareketleri
Görev Yönetimi
Yeni Görev Ekle
Tüm Görevler
Bekleyen Görevler
Tamamlanan Görevler
(Saha servis yönetimi sayfasının aynısı olacak ama marka model seri no vs hic biri olmayacak.)
Muhasebe Yönetimi
CariTahsilat
Cari Tediye
Kasa Giriş
Kasa Gider
Kasa Rapor
(Muhasebe yönetiminde fatura alanımızda olmalı. Yani satışı yapılan ürün yada hizmeti faturaya dönüştürüp yazdırabilmeliyiz) (Sonrada olabilir)
Personel Yönetimi
Personel Ekle
Tüm Personeller
Müşteri Yönetimi
Müşteri Ekle
Tüm Müşteriler
Borçlu Müşteriler
Alacaklı Müşteriler
Toplu Sms
Takvim
Randevular
Notlar
Hatırlatmalar
Raporlar
Modüller bazında rapor
Ayarlar
Ayarlar dediğimiz alanlar modüllerde ki tanımlamalar, (marka-model, servis durumları vs) sms, mail, firma ayarları, ödeme sistemi gibi tanımlamalar olacak.)
Hareketler Dökümü
(Hangi tarih saatte sisteme giriş yapılmış, ne işlem yapılmış detaylıca görmek için)
Yedekle
(Müşteri, ürün, muhasebe, iç servis, dış servis gibi tüm modülleri (modül seçerek) excel, pdf yada csv olarak export edebilmeliyiz.)
Sıfırla
(Yazılımı test maksatlı kullanan kullanıcıların girdiği verileri silinip sıfırdan başlanması için.)