Merhaba,
Hesabınızdaki tüm bakiyeye mi bloke konuldu yoksa gelen tutar kadar olan kısıma mı ?
EFT ile geldiyse ve gönderen kişi bankasına dolandırıldım, gönderdiğim tutarı geri istiyorum diye talepte bulunursa eft iade talebi yapılıp açıklama kısmına ************** şüphesi yazılıyor.
Bu işlem için sadece gönderilen tutara bloke konulabilir o da 3 iş gününü geçmez genel olarak.
Halen çözülmediyse banka ismi ile ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışabilirim.
Geçmiş olsun.
İşin saçmalık noktası zaten orada başlıyor hocam herhangi bir işleme bloke koyulmalı direkt olarak tüm hesabımıza bloke koyulması beni çileden çıkarttı... Üstelik savcılık dururken adamların söylediği şu kişiye ulaşın itirazini geri çeksin yada siz savcılığa başvurun aksi takdirde yapacağımız birşey yok diyorlar
Benim olaydan çıkarttığım şu oluyor o halde herkes ticaret yapanlar işlemlere itiraz etsin ben yapmadım yada başka birşey söylesin herkes parasını geri alabilsin savcılığa yada hukuka gerek kalmadan banka üzerinden olayı çözebiliyoruz nasılsa
Bankanın adını da yazın ki yarın kimse böyle saçma sapan konularla karşılaşmasın.
Garanti Bankası hocam