Siz de haklısınız. Bu siteye engelle adı altında site geliştiricileri tarafından bir buton konulmuş. Gereksiz münakaşaya girmeye gerek dahi yok. 6 yıldır burada 400 ü aşkın kişiye hizmet verdim, ki bunun görünmeyen yüzü de var, 5 kuruş talep dahi etmeden yoğun mesaimden sizin için vakit ayırmaya çalışıyorum. Saygısızlık görüyorum, şu yaptığınız başka hiç bir şey değil. Benim bilgi birikimimi görmeden kendinizce boş konuşuyorsunuz diyorsunuz. Kişi, işi kendinden bilirmiş diyelim. Hayırlı günler.
Size neden saygısızlık edeyim hocam? ben kaç senedir bu forumdayım.Size bir laf bile etmedim, işinize bir saygısızlıkta etmedim.Ne iş yaptığınızı bile bilmiyorum.
Sadece bu konuda yanlış düşündüğünüzü söyledim.Size açıklama yapın diyorum onu da yapmıyorsunuz.
Madem spam nedeniyle herkesin index alamadığını söylüyorsanız bunun açıklamasını ya da spamda olup olmadığını bir sitenin anlama yolunu üstü kapalı da olsa yazarsınız ki herkes faydalanasın.
Bu konuda herkes yazsa herkesden site adresi mi isteyeceksiniz? bence çok alınganlık yaptınız.