Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir sitemde çözemediğim bir problem yaşıyordum. Forumda 3-4 kişiden destek aldım fakat sorunu kimse çözemedi. Daha sonra kendileriyle tanıştım. Sorunu kolayca çözebileceklerini ilettiler ve bir kaç saatte sorunu çözdüler. Ardından başka bir konuda da yine sorun yaşadım yine kapılarını çaldım onu da kolayca çözdüler. 15 Yıldır forumdayım, nadir tanıdığım işi bilen insanlardan. Başarılarınızın devamını dilerim.
AlperanQ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress eklenti işi için çalışma sağladık güvenilir, işin ehli bir arkadaş çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum kendisine.
Turgenyev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress eklenti yaptırıldı, kısa sürede sorunsuz bir şekilde teslim aldım. Teşekkürler.
OKirala adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Opencart Php İşi Verildi Teşekkür ederiz Hızlı işlem
Hızlı Uzman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun zamandır güvenilir, gerçekten işini bilen PHP Yazılımcı arkadaşa arıyordum, doğruyu söylemek gerekirse bu süre koca “ÜÇ YIL”

Ama artık arkamda ki güç, yazılım ekibi diyecek güzel insanları buldum. İşinin gerçekten ehli ve işine sahip insanlar.

Bugünden sonra Alllah zeval vermedikçe, sürekli sizinle tüm projelerinde çalışacağız inşallah
Medikalize adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Php konunda destek alındı gayet hızlı çözüm ürettiler.
TPKmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alanında uzman bir ajans işini hızlı ve sağlam yapıyorlar firmamın HTML + CSS işi vardı zor bir işti gece gündüz çalışıp 1 gün içinde teslim ettiler kendilerine çok teşekkür ederim güvenli ve kaliteli bir ajans.

sametburaksari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni girişimimiz için satın aldığımız yazılımda belli başlı değişimler planladık ve iş alımı gerçekleştirdik. Kendisi gecenin 3'ünde dahi cevap verdi. İlgilerine teşekkür ediyorum. Birlikte iyi şeyler yapmayı planlıyoruz.
TekUmut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Php E-ticaret sitemiz için kapıda ödeme eklemesi yaptırıldı. Sorunsuz kısa sürede teslim etti. Teşekkür ederiz.
roxside adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WordPress temamız için desktop, mobile ve tablet versiyonlarında header düzenlemesi gerçekleştirdik ilgili ve güvenilir biri teşekkür ediyorum.
LineTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaç yıldır R10'da böyle bir hizmet kalitesi görmemiştim! Pazar akşamı olmasına rağmen şansımı denemek için yazdım ve anında tüm ihtiyaçlarımı karşıladı. Teşekkürler IVVO!
ismail adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eklenti yaptırıldı, çok teşekkürler.
OppenHeimer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel isteklerime yardımcı oldular. iş seçenekleri ve iletişim konusunda çok başarılılar. İstediğim gibi işi teslim ettiler. Tavsiye edilir... Teşekkürler
dogasever adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısa sürede çok iyi bir başarıya ulaşan girişimim için blog sitemi sil baştan yenileyen İvvo Dijital Pazarlama Ajansı'na çok teşekkür ediyorum. Size müşteri gibi değil bir arkadaş gibi yardımcı oluyor ve minik konularda asla ek ücret beklentisi yok. İş sözleşme şeklinde yapılıyor ve belirlenen tarihlerde hızlı bir şekilde teslim ediliyor. Blog sitemin güncellenmesi ve Google'da üst sıralara yükselmesinde çok büyük bir emeği var. Teşekkürler İvvo, artık bizim tüm yazılımsal işlerimizi yaptığın için ve böyle bir dost kazandığım için çok mutluyum...
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle memnun kaldığım, güzel bir iş oldu. İşin uzmanı ehil yazılımcı arkadaşlarımızdır. Güvenle iş verebilirsiniz. Uzun sredir çalışıyoruz ve devam edeceğiz. En önemlisi de işlerinin her zaman arkasındalar
punky3435 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@İVVO; Hocam elinize emeğinize Sağlık durumumuzu kısa İzah ettik ve kendisi önce işlemi yaptı sonra ödemeyi Aldı Kendisine çok teşekkür ederim 10 dakika içinde stripe api entegresini yaptı fazlasıyla hızlı oldu uzun vadede her konuda çalışacağız inşallah
asigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme sayfası işi verildi. Sorunsuz teslim alındı
yusufexe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendileriyle 3 ay önce tanıştık ve eniştemin firması için bir yazılım işinde aracılık ettim. Kendisi tek sözümüz ile buralara kadar uçağa atlayıp geldi. Anlaştık ve sözleştik. Projeyi aldı ve götürdü. 3 Aylık bir teslim süresi belirlemişti. Ancak bu süreç içerisinde bizlere 2 ay boyunca haber vermeyince projemiz yandı dedik, sinirlendik hatta saygısızlık edip firma sahibi Enes beye yüklendik. Hata etmişiz. Ama kendisinin pırlanta gibi bir yüreği var ve bize hiç saygısızlık etmeden işi gününde teslim etti.

Özetle;
İş beklediğimizin 5 katı üzerinde çıktı ve çok memnun kaldık. Yaşım benim küçük olduğundan aracılık yaparken bu tarz büyük miktarlar altında kalmaktan korktum. Allahtan güvenimizi boşa çıkarmadı. Eniştem ve benim; özellikle başta Enes beye sonrasında ekibine sonsuz teşekkürler ilettiğimi bilmelerini isterim.
fcsosyal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Php yazılımımız için geliştirmeler yapıldı. Kısa sürede teslim aldık. Tekrardan ellerinize sağlık
arminmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten entegrasyon konusunda başarılı bir firma. Olumsuzluklara rağmen yazılım bilgileri ile işlemleri sonuçlandırdılar. Kendileri işine özen göstererek gerçekten işlerini hakkıyla yapıp teslim ediyorlar. Uzun süreler çalışmak ümidiyle.
Psyduck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Entegrasyon konusunda calıstık. Memnun kaldım, hoşgörüleri ve duyarılıkları için çok teşekkür ederim.
MakaleHocadan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Girişim projemizi 3 ay sonunda başarıyla tamamladık. Enes hocam sürecin her zaman başındaydı. Arada kızdığım noktalar oldu ama kendisi çok anlayışlı ve çözüm odaklı. Çalışacaklara tavsiyemdir.
Özgür adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir yazılım işinde beraber çalıştık gayet başarılı A++
ismail adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eklenti yaptırıldı, çok teşekkürler.