Hakim senin hesabına para geldiği için sana ceza veriyor ama aslında para gelmiyor öyle mi ? doğrumu anlıyorum yani hocam?
evet hocam aslında ben o yüzden yargılanıyormuşum oysa ifade verirken polis bana hesabınızla yasal olmayan işler yapılmış dedi. ************** yapıldığını bile söylememişti. Ben baktım paparaya Avukatımın verdiği papara numarasından para gelmemiş. 1k tam miktarı o miktarda para bana sadece babamdan ve btcturkten gelmiş başka bi tarihte

Ben o zaman niye yargılandım ? Ben de olayı mahkemede birileri kaybolan kartlarımla bir şeyler yapmışlar da suçu bana da yıkmaya çalışıyorlar sanıyorum. Olaya bakın ya şaka gibi ya böyle iş mi olur. Ne savcılar doğru düzgün yapmış işini ne de hakimler. Şu olay bir çözülsün ne yapacağımı bilirim

Abi param olmasa bana bu detayları söyleyecek kimseyi bulamazdım tamamen boş yere gençliğim benden alınacaktı şaka gibi. Bir kişiyi 1 tl dolandırmadım insanların genelinin yorumlarına bakın hakim de savcı da resmen kardeş suçsuzsan ispatla moduna geçmişler. Siz suçluysam niye ispatlamadınız ? Kesin bu da suçludur kafasıyla hareket edilmiş. Kaldı ki gerçekten çalınmış ve bilgilerim kopyalanmış bile olabilirdi e o zaman o facebook hesabının sahibini facebook a sormak çok mu zor ? 2 gün ekstra çalışmak bir kişinin 3 sene ömründen çalmaktan daha mı mantıklı. Şu olaylar bakış açımı değiştirdi. Maalesef ileride ben de ülkeden gitmek isteyenler kervanına katıldım. Ya param olmasaydı ? Ya avukat tutamasaydım ? Neden iyi bir şekilde olayı araştırmamışlar onca senede

Üzülüyorum....