merhaba arkadaşlar şikayet bölümünü okuyorum sanki böyle okumadan uyuyamıyorum gibi tabi herkes kendini %100 haklı görüyor büyük bir alınganlık mevcut haklı haksız ayırmak için bazen ben olsam hangisi haklı derdim konusunda kararsız kaldığım çok fazla konu var birde ilgilenen @Yeniceri; adlı yönetici de çok yıpratılıyor şahsi kanaatim %90 ki tabi ki kesinlikle şahsi görüşüm haklı karar almakta yanlış karar hatalı karar bunlar çok normal hukuk sisteminde bile var.

Ve şu var arkadaşlar adalet çok önemli uygulamakta çok zor önemli olan bazen adil olmak değil dediğim konularda var mesela acımasız olmakta gerekiyor karar veren olunca.

Mükemmel %100 başarı oranına sahip adalet sistemi yüzbin yıllık insanlık tarihinde hala kuramamışız insanlık olarak vay be.
Aslında bir soru daha sorayım şimdi R10 juri sistemi olsa nasıl olurdu belli seviye üyelikler (premium kastetmiyorum) arasından 11 kişiye + yönetici 2 oy hakkına sahip gibi ABD de bazı eyaletlerde olan sistem juri seçilse ve kararlar böyle alınsa nasıl bir tablo çıkardı sizce?