Hocam işte değiştirilen hakim bu olayın etkisinde kalıyor ise o kişi hakim vasfına sahip değil demektir. Ortada delil yok, kanıt yok. Adam geçmiş karşıma beni infaz ediyor. Davanın içeriğini bile bilmiyor. Ben suçlu olsam mahkeme günü hayatımın önemli sınavlarından biri varken ben gitmişim vatandaşlık görevimi yapmışım, sonra vasıfsız bir hakim çıkıp benim psikolojimi hamur edip sınava postalamış. Beni maddi, manevi her açıdan mahvettiler zaten. Kendi fikrini beyan etmek zorunda değil, etmemeli de. Ben onun asker arkadaşıyım gibi dedikodu yapar gibi konuşmamalı benimle. Fikrini soran yok değil mi? Bunları anlarım gerçekten es geçtim asıl mesele benim ifade etmediğim şeyleri hangi vicdana dayanarak yazabilir? Bu adamdan hangi davada gerçekten adalet bekleyebiliriz? Böyle hakimlerin de var olduğunu bilmek beni gerçekten üzüyor.
Maalesef kağıt üstünde olması gerekenler ile olanlar çok farklı. Adalet siyah beyaz değil... Umarım en kısa sürede doğru olan karar alınır ve çözüme kavuşur. Geçmiş olsun.