tatarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
itirazlar yapay zekadan geçiyor evet ama bu sadece ön eleme. açılma ihtimali olan bir hesabın incelemesini kanlı canlı insanlar yapıyor. Dolayısıyla her açılan hesaba bir insan onay veriyor. Bu %100 doğru bilgi.
Yanılıyorsunuz birçok google departman çalışanıyla sohbetim ve tanışıklığım bulunmakta hem fiziki hem sanal üzerinden + olarak bu durumu google youtube resmi kanalında paylaşılan videolardada belirtiyor + olarak zaten mantıken düşünürseniz hergün gelen yüzbinlerce itirazın bir kısmını yapay zeka elese bile kalan bir kısmını binlerce insan tamamlayamaz bunu yapmaya kalkarsa aylar alır inceleme süresi hayır zaten düşünürseniz her bir itirazda ılk yapay zekadan gectıgınızı dusunelım bir kanlı canlı ınsan kontrol edecekya hani hesabı senin reklamına bakacak anahtar kelımene bakacak lokasyonuna bakacak butcene bakacak sonra dıyecek kı bunun hesabını açalım ya bu çiçekci reklamı vermiş doğru işletme bu hocam akıl sır erdire biliyormusun her itiraz bu şekilde çalışanların vakit harcayacagına her 1 itiraz bak oyle 10 15 dk demıyorum ha 5 dk surse ıncelemesı kanlı canlı bıreyının 1 kısı 5 dakıka 1 ıtıraz sonucu demek 1 günde 1440 dakika var yemeden içmeden 1
1 kişi itiraza baksa 1440 / 5 = 288 cevap 24 saat kesıntısız full bır gunde yaklasık 600 bın ıtıraz gelse ki eşikli hesap olayını katarsak işe 1 milyon de 1 milyonun 400 bini ılk etapta elendı dedıgınız yapay zekaya dıyelım kaldı 600 bin ıtıraz 600.000 / 288 = 2083 yapar kaldı ki ben 24 saat ekrandan gozunu ayırmayacak ınsan dıyorum buda ımkansız 2 vardiya deseniz 2083 x 2 = 4166 kişi x 1000 dolar deyin ki bu duzeyde para alanda yokda 4.166.000 yazıylada yazayım 4 milyon 166 bin dolar her ay sadece ads appeal yani reklam itiraz kontrol ekibine verılen para sence bu para verılırmı bu paranın 3 te 1 ırıne bır omurluk yapay zeka yazılır başına 10 kişilik ekıp olan botta olusacak sorunları duzeltecek muhendısler konur bide düşünün bu rakam sadece ads departmanı ıcın bunun adsense kontrolu var admob kontrolu var google play kontrollerı var varda var + son olarak binlerce elemana milyonlarca dolar bağlamak yerine google bu botları tasarlıyor zaten bu yüzden siz böyle düşünün istiyor karşısında yapay zeka değilde insan varmış izlenimini siz dahil birçok kişiye gösteriyor.

Ha unutmadan telefon numaralarındada aynı olay var TELESEKRETER diye birşey çıkarmışlar hani belki varlığından haberdarsınızdır hocam hani bankalar firmalar kullanıyor sürekli 1-2 diye tıklıyorsunuz
Aynı şekil ordan biraz belki mantığınızı yorabilirsiniz form sistemindede telesekreter sistemi var

Adsenseden sitenizi onaya hiç yollamadınız sanırım düşünün bi günde yüzbinlerce site gidiyor onaya 15 20 gun hatta bazen 1 ay sonra yanıt geliyor bakın kategoriye forumdaki arkadaşların isyanlarını görürsünüz insanın gerizekalı olması lazım alakasız red vermesi için siteye adam içeriği doldurmuş hiti var gayet efsane güzel bir site adama yetersiz içerikten onay vermemiş halbuki adamın sitesinde 1000 den fazla içerik var veya adamın sitesi normal yemek blogu fakat politika ihlali vermiş ne alakaysa adam düz temiz blog kurup gonderıyor yıne aynısını verıyor bunu aklı basında ınsan yaparmı

3-5 gün bekletiyor demişsiniz ya hani itiraz için ben 24 saat içinde itiraza dönüş alıyorum ben sıfır mailler vip üyeyimya googleden hızlı dönüyorlar Neden hızlı döndüklerinide söyleyeyim hem sizin kullandıgınız form harici farklı bir form kullanıyorum hemde formda yazdıgım yazılar botu ıkna edıyor
Aynı şekilde geçen gün adsense içinde gördüm https://www.r10.net/google-adsense/2...-ucretsiz.html gir bak bakalım hocam normalde 20 günde dönüyorlar en az arkadaş botları ekmeyi bulmus ertesi gün dönüyorlar

Anlamanız için bu kadar kendimi yordum normalde ok der gecerdım daha konuyu okur okumaz fakat doğruyu bilmenizi istedim ama yinede uzatmak istemiyorum sizin dediğiniz gibi insan kontrol ediyor olsun

Yaklaşık 9 seneden fazla google geçmişim bulunmakta bu söylediklerim derin tecrübe ve gerçeklik içermektedir hocam amacım saygısızlık yada farklı bırsey degıldır doğru bildiğiniz yanlışın asıl doğrusunu bılmenızı ıstedıgımden yorum yapıyorum bu yorumdan sonra yazdıklarımı ınkarda etsenız onaylasanızda herhangi bir açıklama için vakit harcayamayacağım ok der geçerim bildiğinize inanmanızı sürdürmenizi isterim iyi geceler.