İsimtescil ile ne alakası var konunun ben isimtescille ilgili tek kelime bile etmedim. Yarın öbürsü gün domain sahipleri araştırılırken benim ismim çıkacak. Sizin değil. Dalga geçmenizi gerektiren bir durum yok ortada. Sabah kalktığınızda yazdıklarınızı okuduğunuzda akşam iyi saçmalamışım diyeceğinize eminim.
İsimtescil.net sunucuları kayıtlı IP adresleri alan adları müşterileri her şeyiyle FETÖ denilen fetullahçıların elindeydi ve şimdi başkalarının elinde .
isim değişikliğine dahi gidilmeden , aynı şekilde yoluna devam ediyor başkalarına ait olarak .
İsimtescil istihbaratından tutunda bilgi toplanmasına kadar her şeyiyle en dibe batmış bir şirketti ve FETÖ davalarında başı çekmekteydi .
Zaman kelimesi taraf kelimesi ne bileyim ne kadar kelime var ise artık bir dönem FETÖ kullandıysa bu kelimeler sonsuza dek kullanılmayacak değildir .
Korkmayın bu kadar , ayrıca o müşteri sizin hakkınızda ve özellikle Türkiye'yi karıştırdığınız için Türkiye hakkında hiç iyi şeyler düşünmeyecektir Kuzey Kore gibi falan sanacaktır .