ismailbal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 2010 yılında ameliyat oldum. Çok memnunum. Ara sıra yine ağrılarım oluyor ama şu an çok çok iyiyim.

Şu an hem tıp alanında çok yenilikler var hem de teknoloji alanında. Ben klasik yöntemle beyin cerrahına ameliyat oldum. Kuzenim (doktor) beline vida koydurarak ameliyat oldu. (İstanbul'da bilinen en iyi doktora) Ancak 2. ameliyatı olmak zorunda kaldı ve halen ağrılarım var diyor. Bu biraz şans işi aynı zamanda.

2-3 farklı doktorla mutlaka görüşün. Hangisi kafanıza yatarsa ve ameliyat olmanız gerekiyorsa ona olun. Ancak bel fıtığı ilerde çok daha ciddi sorunlara yol açabiliyor. Örneğin ben araba sürerken ayağımı gazdan kaldırıp frene basamamıştım. Halen ayak baş parmağım uyuşuk. Şimdi ki aklım olsa bu kadar beklemezdim.

Her iki örneği de verdim. Bu nedenle her şeye hazırlıklı olmak lazım.

Dip not: Çektiğim acılar nedeniyle belimi çektirdimde. Daha kötü yaptı. Kesinlikle bu konuda bilime güvenin. O anlık durumda herseyi yapmak istiyor insan.
Teşekkürler öncelikle,

Zaten hocam ameliyattan başka bir şey yaptırmam belime. Benim yakınım da belini çektirdi şua çektirmeden önceki halinden 2-3 kat daha kötü zorla yürüyor.
Evet teknoloji gelişti ama işte sonuçta omurga ile ilgili olunca kuşku duyuyor insan hangi doktora gitmeliyim diye normal bir ameliyat değil çevremde olanlar var olamayanlar var çok sıkıntılı bir süreç ya. Ne yapacağım bilmiyorum covid geçmeden önce ameliyatta olmak istemiyorum yani hafiflemeden.