Selamlar,
Belinden bel fıtığı kayma vs ameliyat olan var mı daha önce ameliyat öncesi sonrası nasıl geçiyor.
3-4 yıldır belimde sorun var artık son bir kaç aydır hatta son bir haftadır nerdeyse kıpırdayamacak hale geldim ameliyat olmam gerekecek sanırım ama çekiniyorum bir sürü doktor var hangisine gitmeliyim vs bilmiyorum.
izmirde olup beyin cerrahı dr tavsiyesi verebilecek olan var mı ?
Ben 2010 yılında ameliyat oldum. Çok memnunum. Ara sıra yine ağrılarım oluyor ama şu an çok çok iyiyim.
Şu an hem tıp alanında çok yenilikler var hem de teknoloji alanında. Ben klasik yöntemle beyin cerrahına ameliyat oldum. Kuzenim (doktor) beline vida koydurarak ameliyat oldu. (İstanbul'da bilinen en iyi doktora) Ancak 2. ameliyatı olmak zorunda kaldı ve halen ağrılarım var diyor. Bu biraz şans işi aynı zamanda.
2-3 farklı doktorla mutlaka görüşün. Hangisi kafanıza yatarsa ve ameliyat olmanız gerekiyorsa ona olun. Ancak bel fıtığı ilerde çok daha ciddi sorunlara yol açabiliyor. Örneğin ben araba sürerken ayağımı gazdan kaldırıp frene basamamıştım. Halen ayak baş parmağım uyuşuk. Şimdi ki aklım olsa bu kadar beklemezdim.
Her iki örneği de verdim. Bu nedenle her şeye hazırlıklı olmak lazım.
Dip not: Çektiğim acılar nedeniyle belimi çektirdimde. Daha kötü yaptı. Kesinlikle bu konuda bilime güvenin. O anlık durumda herseyi yapmak istiyor insan.