Suçlusunuz. Kartın sorumluluğu size aittir. Açıkçası ben size inanmadım hem kartı kaybediyorsun hem şifreyi buluyorlar, hem de atmlerde kamera var yani bana inandırıcı gelmedi. Diyelim kartı kaybettin bir telefonla iptal edebilirsin veya yapılan işlemler telefona gelir zaten.
Avukatın da yardımıyla bi tık aydınlık getirdik hocam konuya hbjnmk ben böyle saçma olaya denk gelmedim. Hesabıma para girişi çıkışı yok.Açıklamada yazdım tek tek baktım. Bana ait olduğu iddia edilen IBAN
paparaya ait. Bana hiçbir şey söylemediler ki bir sene önce ifadeye gittiğimde birisi hesabınızı kullanmış dediler ben de haaa o zaman bu olayı zamanında kaybettiğim kartlarımla yapmış olabilirler dedim...Yani tamamen dürüst bir şekilde gittim ama olay farklı adamlar dibimizde. Bana bunu bile söylemediler ya şaka gibi harbiden tanımıyorum adamları... Ve savcılar da fark etmemişler arkadakilerin ben ve arkadaşım olduğunu abi kafayı yicem ya harbiden yarım yamalak yapıyorlar işlerini. Körü körüne gidiyorduk....Hesabıma verdikleri papara numarasından da gelmemiş para ah ahhh yemin ederim ya param olmasaydı ve avukat tutmasaydım abi ?