Merhaba,
12.11.2021 tarihinde whatsapp satış hattımızdan bir müşteri tarafımıza ulaşarak sitemizdeki bir yazılımı satın almak istediğini belirtti ve bizde yardımcı olduk kendisine akabinde sitemize kayıt oldu bilgilerini v.s herşeyini girdi ve havale / eft yöntemi ile siparişini ve ödemesini tamamladı..
Akabinde yazılımın dosyalarını aldı birkaç teknik konuda sorular sordu ardından gitti cuma akşamı hesabımıza bloke geldi pazartesi günü banka ile görüştüğümüzde bu kişi işleme itiraz etmiş şaşırdık tabii ki elimizdeki kanıtlar ile birlikte bankaya gittik mailler gönderdik ve bugün tarafımıza gelen bir dönüş oldu
" Bizi şikayet eden kişi, itirazini geri çekmediği sürece hesabımızdaki blokeyi kaldıramayacaklarını belirttiler."
Arkadaş bu dönemde ticaret yapmakta sıkıntı ben kişinin niyetini nasıl bilebilirim ki kendi hesabına giriş yapmış ( mobil bankacılığıa ) benim hesabıma ödeme göndermiş yazılımı almış, faturası kesilmiş herşeyi resmi şekilde ilermemiş üstüne üstün bankamız da bu konuda yardımcı olamıyor..
Üzülerek belirtiyorum ki gerçekten bu dönemde ticaret yapmak çok zor 1.000,00 TL'lik bir işlem için hesabımız blokelendi içindeki kendi paramız dahi askıya alındı..
kendisine ulaşırsanız veya avukat aracağılığı ile bir resmiyete dökerseniz fazlasıyla geri alabileceğinizi düşünüyorum