Sen önce üslubunu bil. Senin gibiler çok memlekette bir işi beceremeyince hemen karalama yapar. Ne okuduğunu anlar, ne de bir işi yapmadan önce araştırır. Ben paranın hesabına geçtiğine de ya da senin yanlış bir işlem yaptığına eminim yaz txid adresini kontrol edelim.
Ayrıca ekşi'de yazan dangalakta senin gibi borsa kullanmayı beceremeyen iki al-sat yapınca kendini usta trader zanneden biri heralde çünkü "çok büyük kayıplar yaşadım" derken çoğul kullanmış yani zarar etmiş senin gibi b*ku borsaya atmış. Bula bula o yazıyı mı kendine örnek aldın.
Yaşınızın başınızın insanı olun biraz önce okumayı öğrenin sonra anlamayı.
Ayrıca borsayı savunduğum yok senin uslubun yanlış ve hatanın senden kaynaklı olduğu apaçık belli. Hala ergen ergen şeyler yazıyorsun. Başta üzülmüştüm ama şu an hakettiğini düşünüyorum paran gittiyse iyi bir ders olsun sana Çok bilmişlik yapıyorsun ya d*landırıcı bunlar diye bir sürü şikayet varmış ya bundan sonra bir yere para yatırdıktan sonra değil yatırmadan önce araştırma yapman gerektiğini anlarsın artık çok bilmiş kardeş.
Hocam gercekten acayip bos yapmissin karsinda tanimadigin insana:
Ayrıca ekşi'de yazan dangalakta senin gibi borsa kullanmayı beceremeyen iki al-sat yapınca kendini usta trader zanneden biri heralde çünkü "çok büyük kayıplar yaşadım" derken çoğul kullanmış yani zarar etmiş senin gibi b*ku borsaya atmış. Bula bula o yazıyı mı kendine örnek aldın.
dedigin seye bak .d 1-2 al sat yapinca usta zanneden trader demissin gercekten yazik .d
bana cuzdanini gonder oynadigin paraya bir bakayim allah askina sonra sana cuzdanimi gondereyim icindeki paraya bak belki o zaman susarsin .d