1. Durumu yetkililere bildirerek adresini kara listeye aldırabilirsin, başıma geldi yaptırdım.
2. Ne kadar personel alırsa al, ne yaparsan yap bunun önüne geçemezsin maalesef, insan eliyle yapılan bir şey yine insan eliyle bozulabilir. Bu tür durumlar gayet normaldir.
3. Büyük kargo firması da verilerini çaldırdı neden bu kadar olay olmadı?
Biraz düşünün sadece. Piyasa lideri olan bir firma var verileri çalınıyor çok büyük olay oluyor, diğer yanda da piyasa üçüncüsü bir firma var verileri çalınıyor ve hiç olay olmuyor, ki emin olun kargo firması verileri yemeksepeti verilerinden çok daha büyük ve değerlidir.
Kendi anne ve babamdan örnek veriyorum, o kargo firması ile isimlerine ürün gitti ama yemeksepeti hesapları yok.
1-Adres konusunda sorun yaşarsam ki verdiğim örnekte yer almadığım için böyle bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum çözüm yollarına bakarım.
2-Firmanın yapabileceklerini sıralarken, elbette benim mesajımdan yola çıkmasını beklemiyorum. O yüzden personel sayısını artırsınlar demem bazılarına komik gelebilir. Tekrarlıyorum bu tür durumları normal karşılamanızı anlıyorum fakat ben normal karşılamıyorum.
3- Kredi kartlarıyla alakası olabilir, insanlar bulundukları bilinmesin istedikleri adreslere sipariş verdikleri için geriliyor olabilir. Piyasadaki rekabet her geçen gün büyüyor, rakipleri olayın gündemde kalmasını istiyor olabilir.
Velhasıl ben sizin düşüncenizi çok güzel anladım fakat aynı düşünceye sahip olmam mümkün değil. Arka planı beni ilgilendirmiyor. Benim oradan yemek sipariş verebilmem için paraya ihtiyacım var. Bu parayı kazanıyor olduğum işime hakim olmam yeterli. Herkesin işine hakim olmasını ummak da çok büyük beklenti olmasa gerek.