Borç batağında oldukça iddia vs. Olayları çok cazip gelebiliyor. Insanın nefsi ile baş başa kaldığı o 3 5 dk hayatının hatasını yaptırabiliyor. Örnek olarak kendimi verebilirim, 1 haftadır 300 lira kazandım faturamı ödedim, kredi kartını ödedim 300 lira daha borcu azaltabildim. Ama kendimi çok çaresiz hissettiğim anlarda 3 günde 4 bin lira kaybettiğimi bilirim. Kontrolu kaybetmekten Allah hepimizi korusun yavaş yavaş iş yoluna girecektir ama öncelikle iddia oynamayı bırakmanız lazım, ben halen oynuyorum ama çok düşük miktarlarda süpriz deniyorum mesela haftada 25 lira ayırıyorum sadece. Sizin eşiniz de var ailenizi kurmuşsunuz hiç bulaşmayın 25 lira bile olsa oynamayın derim. Öncelikle mesleğiniz var ise oraya yönelmenizi yok ise r10 üzerinde veya dönerci olsun oteller olsun oralarda yömye hesabı çalışmanızı öneririm. Ek olarak bende dönercilere gidiyorum. Son olarak demek istediğim bundan 6 ay önceydi galiba 4 bin lirayı 3 günde kaybettikten sonra Allah günah yazmasın kendime zarar vermeyi bile düşündüm, olan bi 4 bin lira değildi de 20 bin lirayı kapamak için 24 bin lira yapmıştım borcu, 6 ayda 14 bine kadar düşürdüm. Ama şimdi kalkıp eşinizle konuşup, özür dileyip daha güçlü olmanız lazım, yoksa hiç bir şey çözüme kendi kendisine kavuşmuyor. Benimde depresif olduğum gün sayısı iyi olduğum günden fazladır, her seyi biliyoruz ancak hayatımızı değistirmek için çaba sarf etmiyoruz tamamen sorun beynimizde. Eşiniz uyanık ise söyleyin şimdi sonra yatın uyuyun 2 bin veya 5 10 hatta 100 bin için yuvamı yıkılır sizi anlayacaktır. 2 bin lira bir bakmışsınız yarin başka bir yerden gelmiş, sıkmayın canınızı. Allah kerim.