Merhaba hayırlı geceler 🖐️
Öncelikle kıymetli zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Yıllardır Twitter kullanıyorum şuan ilk defa mesaj geldi.Sizlerle sıcağı sıcağına paylaşmak istedim.Artık buna modern dilencilik mi dersiniz veya gerçekten ihtiyaç sahibi mi bilemedim.
Bu arkadaşın 5K takipçili GS safası var.Sanırım ortak noktamız GS olduğu için oradan beni buldu.
Bende şuan çalışmıyorum ve maddi durumum iyi değil.Ancak teklifimi kabul etseydi öncelikle bir miktar elimden geldiğince 3-5 para yollayıp sonrasında kendisini daha iyi tanımaya çalışıp varsa bilgi ve becerileri bu vesileyle para kazanması için davetiyemle foruma kazandırmayı düşünüyordum.
Eğer gerçekten ihtiyaç sahibiyse ve burada para kazanmasına vesile olabilseydim çok mutlu olurdum.
Para mı daha önemli dostluk mu ? Sizin cevabınız nedir ?
Bu hayatta paradan daha önemli bir şey yoktur. Hem samimidir hem dost kazandırır. Sizi seven bir çok insan olur. Günlük hayatta bir statünüz olur. Kolay bulunmaz. Emek harcamalısınız. Bazen şansa gelir bazen gelmez. Para insanları birbirine düşürür. Kardeş, kardeşini para için satabilir. Anlayacağınız, sanırım tek ihtiyacım biraz para.