Merhabalar binanceye Paribuya vs çıkmamış ama çıkmak üzere olan coinlere yatırım yapmak mantıklı mı? Bildiğim kadarıyla listelendiğinde direk fiyat yükseliyor. Yoksa -ye düşme ihtimali var mı?
haberi gelmeden evvel alir ve haber geldikten sonra listelendiği vakit satarsin haberin etkisiyle insanlar alim yaptiği için coinler pumplanir ve fiyatlanir listeleme yapildiktan sonra ise fiyatin düşme ihtimali olduğu gibi yükselme ihtimalide vardir çünkü haber etkisiyle alanlar elden çikarir iken listeleme yapan borsada yeni coin görenler ise almaya başlar bu yüzden her birine giriş mantikli değildir
Hocam üniversitede blockchain dersi alıyorum. Borsayla alakalı pek bir şey anlatılmıyor, genelde konsensus algoritmaları ve kendi blockchain ağımızı oluşturmamız anlatılıyor.
Fakat kripto para borsaları için de kendimi geliştirmek istiyorum. Önerdiğiniz a'dan z'ye anlatan bir kaynak veya kanal var mıdır?
Ek olarak binance'de listelenmek üzere olan ve takip ettiğiniz bir coin var mı?
sorunuz bana olsaydi coin mühendisi, expert para youtube kanallarini takip ederdim ve eğer takip ettiğin coin var sorusu sorulmuş olsaydi onuda konusunu açmiş oldugum bu
coin derdim
Evet bende merak ediyorum. Gate.io'da yeni çıkan bazı coinler %10.000'e kadar değer kazanıyor ama hala anlayamadım bunlara çıktığı gibi para yatırmak mantıklı mı değil mi
gate io borsasi en çok coin barindiran borsalar içerisinde olduğu için insanlar genelde o borsadan coinleri toplamayi tercih eder (soğuk cüzdan kullanmak istemeyen kitle yani)
ki o coinler startuplar olabilir yada pump atilan hacim döndüremeyen coinler vs bir çok şey olabilir
önemli olan hiç bir listeleme olmadan yakalamaktir