SEOES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kiraya ver, kiraya çık
Kiracıdan kira almak mesele, az aşım arımaz başım mantığı ile düşündüğüm için o yola girmedim.

mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benzer bir durumdayım. Eski evi satınca istediğim gibi yeni ev bulamamaktan korkuyorum
Allah yardımcımız olsun.

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sat hocam yeni al, bu sefer dkkkat et.
İnşallah hocam araştırıyorum.

webgezgini10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeni ev al şimdiki evini kiraya ver şimdiki evin kirasıyla yeni evin taksitlerini öde
Kiracıdan kira almak mesele, az aşım arımaz başım mantığı ile düşündüğüm için o yola girmedim.

umityildrim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@aydoganweb; hocam merhaba. Ev satıp yeni ev almak için gideceğiniz yeni yerin pahalılık durumu önemlidir. Ankara gibi bir yerse orada evler yüksektir. Nasıl iş imkanları fazlaysa pahalılık da (ev özellikle) yüksektir. Ona göre planlaman gerekir. 🙂
Dairem İstanbul/Kartal/esentepe de cadde üstü. Alırsam da yine bu yakadan düşünüyorum. borçsuz inşallah.

turangrafik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu kadar dayandıysanız biraz daha dayanın taksit kaç ay bilmiyorumda kiraya geçin o evide başka birine kiralayın 1200 ödüyorsanız krediye ev 1500'lükse 300 size kalır 1200 krediye gider kendi kendine kapatır ev kendini ardından evi satar daha iyi bir yere geçersiniz
15 yıl hocam 13 kaldı. Kiracıya güvenmiyorum. evi de getirdikleri hal orta da.

wm_xfreex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ver kiraya, çık kiraya hocam.

Ev satmak kolay iş değil.
Çok haklısınız hocam.