Allah can sağlığı versin hocam, her girdiğim zararda bunu derim kendime "canım sağolsun, Allah güç kuvvet versin 1 yılda değil 5 yılda biter yine biter". Geçmiş olsun canınız sağolsun hocam.
Allah razı olsun hocam, elbet üstesinden geleceğim. Gerisi canın sağlığı...
Geçmiş olsun abi. ALLAH var GAM yok . (Sıfırdan başlıyorum ve refaha kavuşacağım, ben kendime inanıyorum...) Bu kadar şeye rağmen bu cümleyi kurabiliyorsanız bence daha iyi yerlere geleceksiniz inş. Şüphesiz.
Allah razı olsun kardeşim. Her şey gönlünce olsun.
Pandemi süreci o kadar hızlandırdı ki hocam kimse inanamadı.
Ekonomi zaten çöptü de yavaş yavaş bitiriyordu bizi pandemi ile bir anda x2 hızda bitmeye başladık.
kimse halinden memnun değil artık siz derdinizi yazmışsınız o kadar tanıdık geldi ki bu derdiniz çünkü çevremdeki herkes aynı dertte şu anda.
teyzemin kocasının kardeşinin de durumları çok kötüymüş teyzemin kocası bir miktar para vermiş adam kardeşinin parasına konmuş resmen
o kadar kötüye gidiyor ki her şey allah sonumuzu hayır etsin.
Allah sonumuzu hayır etsin hocam. Yaşadığımız ülke ve içinde bulunduğumuz bu durumlar ne yazık ki içler acısı.
Geçmiş olsun. Anlattıklarınıza göre boş biri değilsiniz hocam, çok başarılı ve gerçekten zirvelerde oynamış birisiniz. Başarılı ve zeki insan tekrar kalkmayı da bilir, konuşmanızdan da onu anladım. Kendinize herkesten önce siz güveniyorsanız başaracağınıza ben çok eminim. Allah bu yolda yardımcınız olsun.
Allah hepimizin yardımcısı olsun hocam. Bu zor günler elbet geçer diye kendime telkinde bulunmaktansa, bu zor günleri nasıl atlatacağımın planlarını yapıyorum. Evelallah bunun üstesinden geleceğim.
Çok geçmiş olsun. Şuan ki dik duruşunuzdan dolayı da tebrik ediyorum sizi. Umarım yeni yatırımınız da çok başarılı olursunuz.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Allah yar ve yardımcınız olsun, kolaylıklar diliyorum
Allah razı olsun.
Büyük geçmiş olsun üstadım. Ben orayı dönerci olarak görünce, çiğ köfteciyi devrettin sanmıştım. Zaten öyle bir konuşmuşluğumuz da vardı. İnsan gerçekten ne olacağını kestiremiyor. Ben de pandemiden biraz önce devrettim, bildiğimizden değil de şans diyelim. Emlak ofisim halen açık, çaya kahveye her zaman beklerim.
Çok teşekkür ederim Mertcan kardeşim, seninle de bir türlü buluşup karşılıklı birer çay içememiştik. Psikolojik olarak biraz daha toparlanmaya ihtiyacım var. İnşallah kısa bir zaman sonra buluşalım karşılıklı birer kahve içelim.
Bir kere yapmışsın bir kere daha yaparsın güzel kardeşim. Pes edecek adam bu cümleleri kuramaz zaten, helal olsun sana gün gelecek bu konuyu açmıştım şuan borçlarımı ödedim refaha kavuştum diyeceksin emin ol. Allah var Allah yar unutma herşey bizler için
Ben kendime inanıyorum üstadım. Yine düşsem yine yaparım. Yine çıkarım ve başarabileceğim konusunda hiç şüphelerim yok. İnşallah o gün geldiğinde forumda yine konuyu açacağım.
Hocam, insan oğlu hayata, üzerinde hiçbir şey olmadan gelir. ve yavaş yavaş şekillendirir hayatını. Sizi yükselten de rabbim. Düşürende. Şunu unutmayın ki mal mülk hiçbir şey önemli değil. Sadece yapmanız gereken inancınızı yitirmemenizdir. Size gelen mal da Allah'tan gelmiştir... Giden mal da Allahtan gelmiştir...
Eyvallah.